Woordschilder

door | 1 januari 2019 | ✘ Woordschilder | 0 Reacties

Woordschilder is een categorie met bijzondere, mooie en intrigerende woorden en gedachten. Het idee is ontstaan door een dierbare vriend die mij intrigeerde met zijn bijzondere woorden en gedachten. Een soort van eigen taal ook vaak. Een taal die niet iedereen verstaat.

Woorden die ik nog niet eerder heb gehoord.
Woorden die me raken.
Woorden die me aangrijpen.
Woorden die me bezig houden.
Woorden die mooi klinken.
Woorden die je voelen kunt.
Woorden die bijzonder zijn.
Woorden die een speciale plek verdienen.

Niet omdat ze nieuw zijn. Ook niet omdat niemand ze nog kent.
Maar gewoon.
Mooi zoals ze zijn.

Mijn doel is om met enige regelmaat een woord te plaatsen. Een woord dat me bezig houdt op die dag. Of juist een willekeurig woord. Maar zoals plannen wel vaker wijzigen kan het maar zo zijn dat dat soms even niet lukt. Verschillende redenen zijn dan van toepassing. Varen op de golven, laten we maar zeggen.

Wie schrijft hier?

Elkana

Creatieveling

Elkana is de naam. Aangenaam. Een creatieveling die eigenlijk veel te veel tegelijk wil. Iemand die zoveel mogelijk aanpakt waar ze blij van wordt. Een duizendpoot. Een enthousiasteling. Een jonge vrouw met veel ideeën en gevoel. Ook voor woorden. Er zijn zoveel woorden die mij beschrijven. Zoveel woorden die ik op wil schrijven. Teveel om hier neer te zetten. Meer van mij weten? www.elkana.nl is mijn online verzamelplaats. Mijn thuisbasis.

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!