Wat wij hebben met wereldkaarten kan ik niet echt zeggen. Het trekt zowel Wim als mij ontzettend. Eigenlijk sinds we samen zijn gaat ons hart er sneller door kloppen. We zijn een tijd lang op zoek geweest naar de perfecte wereldkaart om onze avonturen op te vereeuwigen. We begonnen met deze maar zoals je ziet is het meer een prikbord geworden voor de kunstwerken van onze twee kleindochters. Dit moest dus anders. Toen we onze inrichting compleet hebben veranderd zijn we gezwicht voor een prachtig grote wereldkaart op steigerhout. Een grote pontificale aanwinst in onze woonkamer. Om hier de plaatsen op vast te pinnen waar we geweest zijn kunnen we niet over ons hart verkrijgen.

Een tijdje geleden werd ik benaderd door een bedrijf dat prachtige wereldkaarten drukt op diverse ondergronden. Canvas, hout, aluminium, stof, plexiglas en zelfs kamergroot behang! Ik was trouwens direct verliefd op de wereldbol van kurk maar had geen idee waar ik deze neer moet zetten. Dus toen ben ik samen met Wim een uurtje gaan zitten om een canvas print uit te zoeken. Dat was me wel wat hoor, er staan zoveel mooie prints online. Het was erg lastig kiezen maar we zijn voor een wat artistieke wereldkaart gegaan. Wel een enorm formaat moet ik zeggen, 120 bij 80 centimeter. Maar hij staat erg mooi op de slaapkamer waar we nog een grote witte muur hadden met een gaatje erin door een kleine verbouwing dus het kwam heel goed uit, haha!

Deze hebben we uitgezocht: Wereldkaart zwarte inkt canvas 120×80 cm Artikelnummer: wkcanvas114 twv € 119,95
Deze moderne wereldkaart in zwart-wit is gemaakt met de verf splash techniek. Deze wereldkaart is als zowel vierkant als rechthoek te bestellen op veel verschillende groottes. Een foto op canvas is een foto op schildersdoek. De foto wordt geprint op het doek en gespannen op een houten frame dat gemaakt is van spielatten. Door het doek te spannen ontstaat een soort fotoschilderij. De foto loopt door op de 2 centimeter dikke zijkanten. Om je canvas nog mooier uit te laten komen bieden we ook prachtige baklijsten aan in blank hout, wit of zwart. Bekijk ze snel hiernaast onder: lijsten en accessoires.
https://www.wereldkaarten.nl/wereldkaart/canvas/zwart-inkt-canvas

We hebben deze op 26 mei uitgezocht en besteld en hij is de 28e in goede order binnen gekomen met DHL. Helaas zat het ophangsysteem er niet bij (wellicht vergeten?) maar gelukkig heb ik een handige man en hij heeft het netjes opgelost.


Het is een canvas van mooie kwaliteit. Hij voelt stevig aan en de print is ook erg strak, niet pixelig of korrelig. Hij voelt glad aan en ik heb het idee dat hij makkelijk schoon te houden is. Dat zullen we moeten ondervinden 🙂

#spon #collab *Dit artikel is in stand gekomen door middel van een samenwerking.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. De Bixby Creek Bridge op hout | IkBenElkana.nl | Blog - […] juni 2019 heb ik al eens geschreven over een samenwerking. Dit ging toen over een wereldkaart op canvas. Deze…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!