We zijn voor de wet getrouwd!

door | 25 september 2006 | ✘ Standaard | 0 Reacties |


Ja het is zover! Ik heet nu officieel Elkana Oosterveen-Eilander! 😀

Vanmorgen zijn we om 7:30 ons bed uit gegaan en hebben we nog even een bakkie koffie gedaan. Om 8:15 zijn we Tim en Marinka wezen halen en daarna zijn we naar het gemeentehuis gegaan met mijn ouders, Wim z’n moeder, Tim en Marinka en Johan. Daar hebben we om 9:00 uur een kleine toespraak gehad en zijn we door middel van het ‘JA-woord’ in het huwelijk getreden. Om 9:10 stonden we weer buiten en zijn we naar mijn ouderlijk huis gegaan en hebben we een lekker stuk vlaai gegeten en gekletst. Om 11:30 gingen we aan een lekker bakkie groentesoep en witte en bruine bolletjes.

En nu zijn we in Heerde. We gaan zo werken! Wim gaat weer op de vrachtwagen en ik ga mee karren met groente en fruit duwen! Ach ja… We zijn een gek stel!

UPDATE @ 22:00 | We zijn inmiddels terug en we hebben ook nog even gegeten bij de MacDonalds! 😀 Gewoon nog ff op de ouderwetse manier, maar het was lekker! We vielen in eerste instantie een beetje in een gat toen we onderweg waren maar dat ging op het gegeven moment wel over gelukkig! Wim was vergeten zijn telefoon mee te nemen en toen we thuis waren lazen we dat we 12(!) oproepen gemist hadden waaronder een stuk of 8 van mijn moeder. Ik belde haar en vroeg waarom ze mij dan niet had geprobeerd. Ja zegt ze, het nummer was niet in gebruik. Leest ze het nummer op, blijkt het mijn banknummer te zijn! Tja, dat doet het ook niet! Vast nog een beetje in de war van vandaag! 😉 Het is zo’n schatje. En Johan en Chris hadden nog een kaartje in de bus gedaan. Zo lief!

Alle mensen die ons hebben gefeliciteerd: BEDANKT!

Foto’s staan op de ‘Fotoboek’-pagina!
Hier een voorproefje!

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!