Wat mij bezig houdt

door | 11 november 2008 | โœ˜ Standaard | 0 Reacties

Tja, wat houdt mij allemaal bezig? Nou, om maar te beginnen met het meest oninteressante maar meest irritante… Mijn teen.. Lang verhaal korte uitleg: Ontstoken teen door ingegroeide nagel; morgen afspraak maken met dokter zodat ze er fijn twee spuiten in kunnen zetten en vervolgens kunnen beulen om ‘t weer goed te krijgen… :mouth: Ik ook met m’n angstige schijterigheid ๐Ÿ˜ฅ Maar goed, verder… Even kijken… Ja, veel werken hรจ, bij mijn stagebedrijf ArtTeam. Heb het er goed naar m’n zin ๐Ÿ™‚ Ook ben ik veel bezig met m’n hyves maar hier op elkana.nl ben ik bezig met het een en ander te upgraden. Bijvoorbeeld het menu aan de rechterkant is “uitschuifbaar” geworden. Ben ik erg blij mee! Tevens ben ik bezig met het invoeren van tags van mijn blogberichten zodat alles wat overzichtelijker wordt.

Ben trouwens herstellende van de griep. Wat haat ik dat zeg! :protest: Bah, er is niet veel naarder dan verkouden zijn en klinken als een oude heks! Ik had haast geen stem meer maar gelukkig begint ‘ie weer terug te komen en kan ik binnenkort weer naar hartelust meezingen met m’n mooie mp3spelertje! Zondag hebben Wim en ik na de opdraagdienst van Sterre en Sophia nog even gewandeld in het Bakhuisbos. Wat een mooie kleuren allemaal zeg! We hebben heel wat mooie plaatjes geschoten, :takepicture: ben helemaal verliefd! :hearteyes: Hihi… En wat houdt me nog meer bezig… Turkije!!! Wij gaan weer naar Turkije! Maar wanneer zeg ik lekker niet, da’s ‘gevaarlijk’ om zomaar op internet te zetten. Lekker puh ๐Ÿ˜›

Wat mij bezig houdt (trefwoordenlijst :p )

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!