Wat een rotweer!

Ja, wat een rotweer!

Ik ga woensdag een half uurtje eerder weg bij mijn stageadres omdat ik optijd in Heerde moest zijn. Ik stap naar buiten en zie gewoon een beetje sneeuw liggen. Niets vermoedend stap ik in de bus, maar toen we op de dijk waren begon het hele geduvel. Niks optijd in Heerde! De bus glibberde alle kanten op. Normaal gesproken was ik met een half uurtje in Zwolle vanuit Wijhe, maar nu deed ik er een uur en een kwartier over! Toen ik eindelijk in Zwolle was (alles zat gewoon stampvast!) bleek dat er geen bussen meer reden. Ik balen joh! Echt… Toen heb ik op het station maar een warme chocomel gedronken en een broodje kroket naar binnen gepeuzeld. Uiteindelijk kon Alex (de oudste zoon van Wim) mij meenemen naar Hattem. Ik was om 22:30 thuis! Toen moest hij nog weer naar Zwolle! Ik ben dus vijfeneenhalf uur onderweg geweest!

Al met al: WEG MET DIE SNEEUW! Het is wel mooi, maar verrekte lastig!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.