Wat een mens zoal bezig houdt…

door | 1 september 2009 | ✘ Standaard | 2 reacties

Zo, hier dan weer een update! Wat een mens allemaal bezig houdt… Nou, dat is veel kan ik wel zeggen. Sowieso gaat er heel veel tijd zitten in het werken bij Marskramer :tooth: Maar dat geeft niet, daar verdienen we mooi een nieuwe mountainbike mee voor mijn lieve mannetje. En wat is ‘ie er blij mee! Vanmorgen hebben we ‘m opgehaald uit Waddinxveen. Een beste rit, maar wel de moeite waard. Nu kan hij zich weer lekker uitleven en aan zijn conditie werken. Wie weet steekt hij mij ook wel aan en kunnen we samen aan onze conditie werken… We shall see. Verder ben ik veel bezig geweest met de website TechnischeProdukten.nl om deze klaar te krijgen. Het einde is in zicht en zowel de opdrachtgever en ik zijn tevreden.

Ook diverse bijzondere dingen mogen doen. Zo heb ik bijvoorbeeld de trouwkaart van twee lieve vrienden (B en H) mogen ontwerpen en waren we te gast op deze geweldige dag met een prachtige bruid, bruidegom, trouwdienst en knallend feest. Erg mooi om dat mee te maken dat twee van die lieve mensen zo gelukkig met elkaar zijn en dit bezegelen met prachtigs als een huwelijk! Maar dat had ik natuurlijk al verteld in dit berichtje.

Daarna volgde de trouwerij van nog twee superlieve mensen, namelijk Danny en Rianne. Maar eerst was er nog het toffe vrijgezellenfeest van Rianne en Danny. De mannen en de vrouwen apart uiteraard 😛 De heren hebben gepaintbald (hoe schrijf je dat!?) en de dames hebben genoten van een gezellige zoete high-tea met als toetje een workshop afrikaanse dans en djembee. En wat was dat djembee gaaf! Echt zo vet! Heerlijk ritmisch bezig zijn en meppen op die (duuuuure) trommels! :mrgreen: Aan het eind van de middag zijn we lekker wezen eten bij een pannenkoekenhuis waar ik koos voor de varkenshaas saté. (Ghehe, je kon er ook nog andere dingetjes eten dan pannekoeken hoor ;)) Als afsluiter kwamen we allemaal weer bij elkaar bij huize Remmers waar het nog lang een gezellige boel was. Toen was het 21 augustus… De grote dag voor de twee! Wim en ik (EN OOK JOHAN – Sorry Jo 😉) waren door Danny en Rianne gevraagd om de foto’s die dag te maken, inclusief de fotoreportage. Wat was dat mooi om te doen zeg! Wat een boel liefde kun je dan in een plaatje vastleggen… Helaas kan ik nog geen foto’s laten zien omdat het kersverse paar net pas van vakantie terug is en de foto’s zelf nog moeten zien. Maar als het kan zal ik ze snel laten zien! Hiernaast een fotootje die Maaike (zusje van Rianne) heeft gemaakt. Ik zeg niet dat de andere bruiloften die ik heb meegemaakt niks waren of tegen vielen, maar deze vond ik echt zo bijzonder. Zo puur en echt en zo vol vertrouwen op God. Maar dat hebben we in de tijd vooraf ook meegemaakt. Ze zijn zo vol van God samen, dat is nooit meer te breken. Ik weet zeker dat ze ongelooflijk gelukkig blijven die twee. Wat zagen ze er ook mooi uit, echt zoals ze zijn. Rianne puur zichzelf en Danny als echt heertje, hihi… Al met al zouden we dit voor geen goud hebben willen missen en zijn we ook erg trots en dankbaar dat we de foto’s mochten doen van dit bijzondere stel.

Tussen de twee trouwerijen door zijn we ook nog op vakantie geweest. Eerst anderhalve week naar Tsjechië met Wim z’n zus Martine, zwager Ben, neefje en nichtje Stephan en Thamar en z’n zoon Tim met zijn vriendin Marinka. We zijn weer naar het huis geweest waar Wim en ik eerder zijn geweest met een stel vrienden. Het ligt op ongeveer 6 uur van Cheb waar we eerst twee nachten hebben geslapen in een pension. Horni Marsov ligt vlakbij Hradec Kralove. Een leuke vakantie waarin we hebben gezwommen in zwemparadijs Babylon (Liberec), lekker zijn wezen uiteten, waar Tim en Marinka de Poolse grens zijn overgecrost met de mountainbike, Wim en ik nostalgie hebben opgesnoven in Polen bij hotel Gornicza Strzecha in Sklarska Poreba (Polen) en we hebben genoten van het fotograferen en de mooie rotsen in Adrspach (zoek maar eens op Google Maps, zoooo gaaf!)

Na de vakantie in Tsjechië zijn Wim en ik samen nog lekker een paar dagen naar Oostenrijk geweest. Wat is dat toch ook een prachtig land, elke keer weer. In Tsjechië zijn de bergen mooi maar die in Oostenrijk zijn nog 100 keer mooier. Wat imponerend, wat wordt je daar stil van zeg… We hebben daar een paar nachten in een pensionnetje genaamd Arnspitze gelogeerd in Scharnitz, net over de Duitse grens. Heerlijk genoten met z’n tweetjes en besloten dat we er volgend jaar langer heen moeten! :heartbounce:

Ook ben ik bezig geweest met de website over onze Daf66 (Daf66.nl) en met die van mijn vader, AlfaRomeoSpider.nl. Dit omdat hij een erg mooi klassiekertje heeft gekocht en hij net zoals ons ook een mooie website wilde :blink: Voor de verandering eens niet op Nucleus (zoals ik veel websites wel heb gedaan) maar op WordPress. En wat bevalt dat goed zeg! Geen geklungel met vanalles en nogwat en supersimpel ook om aan m’n vader uit te leggen hoe alles werkt! 🙂 Wie weet zet ik WordPress ook nog wel naast Elkana.nl’s Nucleus maar dat moet -ben ik bang- nog even op zicht laten wachten in verband met tijdgebrek. Oh, en ook nog een nieuwtje… Ik mag wéér een trouwkaart ontwerpen! 😀 Zoooo leuk, van Johan en Elise!

Sinds een tijdje (maand of drie) heb ik veel last van mijn rechter enkel. Niet continu, maar als ik het voel -en dat is toch wel dagelijks- doet het goed zeer. Net alsof er iets niet helemaal goed zit binnenin. Vooral als ik er ‘s nachts uit moet doet het goed zeer. Ook het telkens verkouden zijn beviel me niet. Ik had vaak net een weekje of twee drie weer lekker veel lucht maar daarna begon ik weer met ‘n dichte kop en kon ik met geen mogelijkheid door m’n neus ademen. Daarom vorige week maar een bezoekje gebracht bij de dokter. Deze vertelde me dat ik platvoeten heb (joechei en bedankt) en dat mijn voetjes veel te dragen hebben (weet ik helaas maar al te goed)… Zijn conclusie was dat mijn enkel overbelast is en dat ik twee opties had. Of naar ene fisiotherapeut óf naar een podotherapeut waar ik waarschijnlijk zooltjes van krijg. Ook al :joechei: … Maar goed, daar zal ik deze week eens even een afspraak mee maken want het wordt erger en dat werkt zo lastig als je de hele dag moet lopen op je werk!

allergietest2allergietest4
Over het verkouden zijn kon hij niks vinden. Hij vermoedde dat ik misschien wel eens allergisch zou kunnen zijn dus heeft hij een afspraak gemaakt zodat ik getest kon worden. En dat is vandaag gebeurd. Heb een paar fotootjes gemaakt met m’n mobiel dus die zijn niet zo bijzonder scherp maar het was wel een apart gezicht. Een strook plakband op je onderarm met 12 nummertjes erop. Ik ben getest op graspollen, voorjaarsbomen 1, 2 en 3, weegbree, bijvoet, huisstofmijt, kat, hond, paard, cavia en konijn. Naast de 12 nummertjes druppelde de vrouw die te test afnam een druppeltje allergenen en daar werd een klein krasje in gezet. Na een kwartier mocht ik terug komen uit de wachtkamer en heeft ze m’n arm bekeken. En tja, ik ben NIET allergisch. Ik ben allergischer voor het plakbandje dan voor de allergenen zei ze. Nu dus volgende week een telefonisch consult met de huisarts wat het dan wel kan zijn.

Nou, dat was heel wat dacht ik zo. Volgens mij weer genoeg om een update over het leven van Wim en mij te weten. Liefs allemaal! :love_kissing:

P.s. Ben nog steeds heel erg blij met het feit dat ik naar de kapper ben geweest. Krijg zoveel complimentjes, erg leuk allemaal!

2 Reacties

 1. Johan Kommer

  Johan heeft toch ook mee mogen helpen met de foto’s?

  Dat zie ik niet staan?
  😉
  Greetz xxx Johan

  Antwoord
 2. Elkana

  Oeh, helemaal vergeten! :geschokt: Sorry, was ook zo in de wolken!

  Antwoord

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!