Waarom is de wereld zo gemeen!?

door | 17 maart 2006 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

Waarom!? Waarom loopt het altijd anders dan dat het zou moeten? Waarom hoop je op iemand te vertrouwen en blijkt dat het schijn is? Waarom zijn er altijd mensen die denken dat ze meer dan een ander zijn? Waarom patseren mensen zo? Waarom gaat het in deze wereld zoveel om materialistische dingen? ‘Ik heb een duur huis, ik heb een dure auto, ik ga wel 5 keer per jaar op vakantie, ik dit, ik dat…“ Nou, dan ben je meer dan een ander hoor! NIET DUS! Waar is dat voor nodig!?

Ik zit nu achter de pc in Heerde. Ik zie een koffiemok met daarop ‘Teamwork’… Het lijkt soms wel alsof teamwork niet meer bestaat in deze maatschappij. ”Ikke, ikke, ikke. En de rest kan …” Ja, daar lijkt het op.

Het leven loopt altijd anders dan dat je wilt, dat weet ik wel. Maar laat het dan fair gebeuren. En niet op zo’n achterbakse manier. Zeg het gewoon als je iets niet wilt of als je iets niet kunt. Zeg gewoon dat je geen zin hebt als dat zo is. Wees gewoon eerlijk, daar wordt het allemaal een stuk makkelijker van.

:music: revision The Kelly Family – Mama

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!