Vriendenkletsblog WERKT NU GOED!!!

YEAH YEAH YEAH! En deze keer is het écht écht waar goed! Na de flinke discussie zijn we erachter dat er maar een heel klein foutje was. Er ‘stond een finkje niet goed’ bij wijze van. Nou, nu gauw inloggen en naar hartelust kletsen zonder dat een buitenstaander het ziet! :mrgreen:

[oud]
Ja sorry lieve mensen, ik weet dat je eigenlijk iets helemaal goed klaar moet hebben voordat het echt begint. Maar ik dácht dat ik het goed had! Maar het is niet zo… 😕 Opeens begint het vriendenkletsblog kuren te krijgen met inloggen. Ik ben hard in discussie op het forum waar ze me kunnen helpen maar dat gaat helaas nog niet zo snel. Tot die tijd kun je altijd gewoon reageren op berichtjes… 😕

Als je het interessant vind, kun je de discussie volgen op het volgende forum: http://forum.nucleuscms.org/viewtopic.php?p=71787

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.