Vaste columniste Naomi Storms

Zo, bij deze willen we deze lieve mooie meid Naomi Storms verwelkomen als vaste columniste van www.elkana.nl. Zij zal naast Wim en mijzelf één keer in de zoveel tijd een column plaatsen op de website. Dit zal elke zondag gebeuren.

Zo’n vier jaar geleden heb ik Naomi leren kennen op het Cibap in Zwolle waar we in dezelfde klas kwamen te zitten. In het derde jaar is ze gestopt met de opleiding en is ze een thuis studie gaan doen ivm een vaste vriend en de lange reistijd. Tevens kon ze dit combineren met werken zodat ze geld kon gaan verdienen. In de jaren dat we samen in de klas zaten hebben we elkaar beter leren kennen en zijn we vriendinnen geworden. Maar nadat ze van school is gegaan zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren. Toen we weer contact kregen heb ik haar gevraagd of ze columns voor www.elkana.nl wilde gaan schrijven omdat ik haar schrijftalent leuk en interessant vond. Toen had ze er niet zoveel tijd voor maar nu wil ze er vol voor gaan omdat ze daar nu de tijd voor heeft!

Naomi zal zich de komende tijd zelf voorstellen maar ik wil haar wel even verwelkomen, dus vandaar! Haar columns worden ook geplaatst op haar column hyves en Naomi zelf kun je vinden op haar eigen hyves.

Haar debuut column lees je onder dit berichtje! :weldansen:
Wees een beetje lief voor haar en laat gerust je reactie achter!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.