Vakantie Texel 2012

Het was een heerlijke vakantie! Het is zelfs zo goed bevallen dat we ook alweer voor volgend jaar hebben geboekt :thumbup:

Hier het stukje wat ik in het gastenboek heb gezet:

3 t/m 10 augustus 2012
Nadat ik vorig jaar met m’n man een dagje op Texel was geweest om lekker uit te waaien was ik vrijwel direct verliefd op Texel. De rust die van de zee uit ging facineerde mij en ik kwam er heerlijk door tot rust. Die dag besloten we om een week op vakantie te gaan naar dit prachtige eiland. En helaas is deze wee nu alweer voorbij ๐Ÿ™ Wat hebben we genoten! Het weer was wisselend met voornamelijk ‘s ochtends regen en ‘s middags een lekker zonnetje. We hebben heerlijk op de markten geslenterd, bij de haven boten uitgezwaaid op zondagavond (21:30 uur) in Oudeschild, heerlijk uitgewaaid en gewandeld in de Slufter en op de laatste dag lekker op het strand gelegen bij paal 17. Toen heb ik ook voor het eerst kennis gemaakt met het zwemmen in de zee. Wat is dat een bijzonder gevoel. Zo vrij, lekker op de golven meedeinend!

Het huisje hebben we gevonden op Marktplaats. Toen we op de website www.huisjeoptexel.com kwamen waren we verrast van de mooie foto’s. Maar toen we hier aankwamen was het bijna nรณg mooier! Wat een prachtig vakantiehuisje! Heel knus maar van alle gemakken voorzien. Alles is prachtig afgewerkt, je kunt zien dat het allemaal met liefde is gemaakt. De bedden liggen fijn (het is wel even kruipen als je ze tegen elkaar aan hebt staan om in bed te komen) maar zelfs als je herstellende bent van een hernia kun je hier prinsheerlijk slapen! Ook familie die een dagje op bezoek was, was zeer onder de indruk.

Prachtig, heerlijk, rustig, mooi, relaxed en keurig netjes.
Tot volgend jaar, zeker weten!
P.s. De koek bij aankomst is heerlijk! Lekker en gastvrij idee ๐Ÿ™‚

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!