Update over problematiek volgt!

door | 19 maart 2008 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

Zoals jullie misschien wel hebben gezien werkte www.elkana.nl niet naar behoren of was de website zelfs helemaal niet bereikbaar. Dit komt doordat mijn hostingprovider mijn website heeft oververhuisd naar een andere server. Zie dit berichtje. Nu is het zo dat ik ooit al problemen heb gehad dat te maken had met de open_basedir en de /tmp map (niet dat het jullie iets zegt waarschijnlijk :chinrub: ) Maar goed, ik wil dus even laten weten dat de site voorlopig niet goed werkt. Ik hou jullie op de hoogte!

Het ligt aan het feit dat ik 100MB opslagruimte had maar ik 700MB in gebruik had. En dan kan je niks meer uploaden op de nieuwe server. Op de oude nooit last van gehad, kon gewoon doorgaan! Nog nooit aanslag gehad dat ik meer moest betalen ofzo!

Maar nu werkt ‘ie dus niet meer want heb 600MB weg moeten gooien… Onder andere alle fotoalbums en m’n hele portfolio! En dat vind ik nog het ergste! 😥

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!