Trouwen, Bevrijdingsfestival en dopen

door | 5 juli 2009 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

Zo, toch maar even een update (jaaa, alwéér…..) over de laatste tijd 🙂

Er is weer ‘t een en ander gebeurt en daarom ook weer drie fotoalbums. Ten eerste ben ik “festival-ontmaagd”! Voor het eerst ben ik naar het Bevrijdingsfestival geweest. Music Lover Gezellig met Stephan en Thamar. Oh, en Alex kwam later ook nog 😉 En het was mooi! Op tijd richting Zwolle om Miss Montreal te zien, komen we in zo’n dikke vette rij dat we haar alleen maar ‘TOT ZIENS!!!’ hebben horen zeggen… 🙁 Maar wel Ilse deLange en mijn favoriet Guus Meeuwis gezien! Helemaal gelukkig :mrgreen:

Dan het dopen van Mariëlle en Hendrik. Wat was dat mooi! Echt heel mooi om de getuigenissen van twee bijzondere mensen te horen. En toen het dopen op het Heerderstrand… Zwijmel zo weer weg. Jij ook? Kijk maar in het fotoboek!

En als klap op de vuurpijl -zo mag ik het zeker wel noemen- de trouwerij van twee lieverds B&H! Wat een prachtige inzegeningsdienst hadden die twee. Zo vol van liefde en geluk en oprechte vertrouwen in elkaar en in God. Echt geweldig! En het feest na de dienst was ook zeker de moeite waard! Echt zoals ze zijn, een boerenbruiloft. Goed van eten en drinken maar ook van vele gezellige activiteiten. Ook super! Wat een prachtpaar In Love

Als laatste nieuws: we zijn weer lekker een weekendje weg geweest. En wel naar Van der Valk hotel Venlo. Wat een mooi en fijn hotel zeg! Heerlijke bedden, goed verzorgd, heeeeeerlijke douche, goed uitgebreid ontbijtbuffet… Mmmm…. Echt genoten weer! :vacation:

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!