Te koop: schoentjes, tassen en meer

door | 29 augustus 2010 | ✘ Standaard | 2 reacties |

Zo, de spulletjes zijn weer opgeruimd én de nieuwe steunzolen moeten betaald worden! (zie mijn Tweet) :tooth: Nee, zonder gekheid… Ik heb wat spulletjes over en wil er iemand anders een plezier mee doen. Zit er wat tussen? Mail me dan maar of kijk op mijn Marktplaats-pagina.


Leuke felrode ballerina’s. Maat 38 van het merk Blue Box van Scapino. Heb ze één keer aangehad maar kreeg er paarse tenen van. :tooth: Normaal heb ik maat 39 dus ik pas er niet in. Vorige zomer heb ik er € 23,- voor betaald. Doe een leuk bod, ze zijn nieuw!


Knappe zwarte Ecco’s. Ook nieuw. Met een ‘oud crunchy’ effect. Pas ze niet omdat ik steunzolen heb gekregen en daardoor wordt de schoen voor mij te krap. De zijn nieuw en kosten € 94,95 in de webshop van Ecco.


Een cool wit Paul Frank shirt in de maat XXL. Nieuw en dus nooit gedragen!


Een leuk zwart jasje met lichte glitters erin. Komt van M&S en is maat 46. Ik ben er op uitgekeken en heb het hooguit twee keer aangehad.


Een mooi vloerkleed LONNI van IKEA. Zwart met grijze banen. Hij is 170 x 230 maar past niet meer bij onze inrichting.


Leuke neppe Eastpak tas. In plaats van Eastpak staat er Eatspak :tooth: Hij is zwart (lijkt heel donkerbruin) met witte sterretjes en hier en daar een ruimtescheepje. Past een heel A4 in.


Een leuk middelgroot tasje met een hondje erop 🙂 Z’n naam is Whollie. Past een A5 in.


Een gave oranje Kukumalu tas. Groot formaat en helemaal nieuw! Met allerlei vakjes waar je vanalles in kunt stoppen.


Een organizer tas van IKEA. Erg mooi en praktisch. Wordt ook veel gebruikt voor aan een bureau omdat je er zakjes aan kunt hangen met klitteband zodat je er cd’s in kunt doen. (zie foto)


Een mooie blauwe Daniel Ray messengerbag met witte bloemen. Nauwelijks gebruikt.Bruine Eastpak schooltas met witte bloemen. Een halfjaar gebruikt maar toen overgestapt naar een lichtblauwe omdat ik een tassentic had (heb 😛 ).
 IS INMIDDELS VERKOCHT.

2 Reacties

 1. Maykel

  Hele geke vraag misschien, maar heb je de rode IKEA-tas nog? Ik ben op zoek naar eentje en ze verkopen ‘m niet meer…

  Antwoord
  • admin

   Jazeker heb ik deze nog! Doe maar een leuk bod 🙂

   Antwoord

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!