Tag: What’s in my bag?

door | 4 september 2011 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

Op internet kom je vaak verschrikkelijk leuke tags tegen. Zo ook op CherryFizz die ik al een aantal jaar volg. Heb er al vaak aan gedacht om zoiets eens te posten en vond dat het nu maar eens moest gebeuren. :thumbup:


M’n zwarte stoffen tas van een paar jaar oud die overal mee naartoe gaat. Weet niet eens meer hoelang ik ‘m heb maar het zal een paar jaar geleden in Tsjechie geweest zijn dat ik ‘m heb gekocht. Had (en heb) een behoorlijke tassentic. Ben er nu aardig overheen (wat moet ik met zoveel tassen?!) maar het begint weer te kriebelen om eens een ander dagelijks werkezeltje te kopen. Ook omdat deze me eigenlijk wat aan de kleine kant is de laatste tijd.
Aan de tas hangt een schaapje die ik ook ooit een keer had gekocht omdat ik ‘m zo schattig vond. Er hangt er ook eentje aan m’n sleutelbos. In het vakje naast Meneer Schaap zit een shoppingtasje die ik ook al een tijd heb maar nu pas begin te gebruiken (A)
In het vakje met rits zit een etuitje met nagelgerei, usb-sticks van de kerk en een aantal tandenstokers.


– Van links naar rechts en boven naar onder:
– Zwart etuitje met daarin een micro-usb snoertje, een lader en oordopjes voor mijn HTC Desire Z.
– Daarnaast een groter HEMA-etui met allerhande troepjes. Een soort First Aid kit 🙂
– Een etuitje met nagelvijl, nagelknipper, pincet en allerhande nagelspulletjes dat ik in Turkije kocht omdat ik geen nagelvijl bij me had.
– Mijn supergave portemonnee van PIP studio die ik mezelf vorig jaar met Sinterklaas kado deed.
– Mijn ideale notebook met een fijne blauwe balpen met Elkana.nl erop. Een heel fijn notebook van de Hema met tabbladen van een notebook van de Action.
– Daar bovenop een bic-pen, een vierkleurenpen die het meestal niet doet en een pen met dolfijntje eraan. Gekregen van mijn -inmiddels overleden- schoonmoeder.
– Eigen visitekaartjes.
Kauwgom.
Hoesje van mijn HTC Desire Z waar ik deze plaatjes mee schoot.
Vragenboek die ik twee weken geleden met m’n moeder in Heerde heb gekocht. Kon ‘m niet laten liggen! Ben helemaal verslaafd aan quizjes, vragenlijsten enzo. Ben er nog niet in begonnen wegens ‘tijdgebrek’ maar dat komt nog wel.
– Mijn sleutelbos met sleutels van huis, auto’s en winkelwagenmuntje. Samen met Mevrouw Schaap. Als ik m’n sleutels moet pakken zeg ik altijd “Even mijn schaap pakken”. :tooth:
– Verder nog een paar USB-sticks waar de preken van de kerk altijd opstaan die ik online zet. Een paar tandenstokers en een lollie die wel anderhalf jaar oud is. Ooit eens van mijn ‘aangetrouwde neefje’ Stephan gekregen tijdens een etentje bij de Chinees 🙄


De First Aid kit: Zakdoekjes, mini parfum vanille, mini-deo, handwasspul zonder water, twee verschillende neusspray: eentje met dokersvoorschrift en een normale, dextro, medicijnen van manlief, paracetamolletjes, pleisters, lippenbalsem, tandenstokers en vrouwenprut 😛

Ook heb ik vaak nog m’n iPad (L) in de tas maar dan past ‘ie niet meer dicht!

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!