Schoolperikelen en allerhande

door | 20 mei 2008 | ✘ Standaard | 0 Reacties

Omdat vandaag, morgen en overmorgen het openbaar vervoer staakt tussen 9:00 en 16:00 uur heb ik met Wim geregeld dat ik vandaag de auto mee mocht nemen naar school. Maar toen ik vanmorgen in m’n school mailbox keek, zag ik een mailtje met de mededeling dat iedereen gewoon op school kon zijn omdat de bussen tot 9 uur en vanaf 16 uur wel rijden. Maar toen dacht ik van “Ja, dat is toch wel mooi belachelijk! Als je (bijvoorbeeld als mij) om 15:45 een presentatie hebt, moet je dus al om 9 uur op school zijn! Pfff.” Dit heb ik dus ook in een mailtje beantwoord maar dat beviel ze volgens mij niet. :shouting: Maar goed, dat zal ik jullie allemaal besparen want ik vond het nogal een beetje onzin. Vervolgens ga ik netjes met de auto naar school en stap ik het lokaal binnen. “Oh, ben je er wel? We hebben Mayella een half uur eerder laten komen omdat jij niet zou komen.” Nou breekt m’n klomp! Ik had gezegd dat ik in een bevoorrechte situatie was dat ik met de auto kon komen maar dat hebben ze blijkbaar verkeerd geïnterpreteerd. :duh: Maar het is goed gekomen. Ik heb het weer achter de rug. Een presentatie van mijn eigen project voor school. Ik had de tijd van 15:45 tot 16:15 maar ik was met 20 minuutjes al klaar, als het niet eerder was. En het ging goed! Erg goed eigenlijk. Het ging heel simpel, eventjes wat vertellen en klaar was ik. Niet eens heel veel drukte ervan gemaakt. Makkelijk verdiend dus. :blink:

Nu zit ik weer achter de pc. Druk druk druk. Tegenwoordig leef je niet meer maar wordt je geleefd. Daar wordt je toch zó moe van! Ik ben bezig om de laatste hand aan mijn ‘Kubusproject’ te leggen zodat ik deze maandag in kan leveren maar dat gaat wel goed komen. Ben erg trots op het resultaat. Verder ben ik bezig met het magazine van de kerk, een sollicitatie voor een stageplek, mijn portfolio voor elkaar maken, een cadeautje voor Moederdag maken, (Die krijg m’n mams nog omdat ze op vakantie is. M’n schoonmams heeft ‘m al gekregen ;)) en vooral druk bezig met de voorbereidingen voor aankomende zaterdag 24 mei. Dan wordt er een grote Namibië-manifestatie georganiseerd om geld in te zamelen voor een aantal leden van de kerk die naar Namibië gaan om daar aids-slachtoffers te helpen. Daar komt zo veel bij kijken dat je er helemaal dol van wordt! En tot overmaat van ramp moet je echt schooien om hulp. Niemand kan of wil helpen. Zo belachelijk! :stupidme: Maar goed, ik vraag God of Hij me wil helpen met alles want zonder Hem lukt het allemaal echt niet!

Ik ga maar weer verder met het magazine. Die moet ik zo naar de eindredactie sturen. En ik ga verder met m’n sollicitatie, cadeautje voor m’n mams en m’n kubusproject. Even de motivatie afmaken :typing: en uitprinten en in m’n mooie zelfgemaakte map doen. 😀

Hier een tipje van de sluier.

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!