Scan

door | 17 april 2019 | ✘ Woordschilder | 0 Reacties

Betekenis

Zelfstandig naamwoord

 1. scan (de ~ | meervoud scans)
  elektronisch onderzoek “een scan maken”

Voorbeeldzinnen

 1. Print, kopieer of scan één enkele afbeelding.
 2. Het SCAN heeft op 6 november 2000 een advies goedgekeurd.
 3. digitale magneetbandinstrumentatierecorders voor het vastleggen van gegevens gebruikmakend van helical scan of vaste kop techniek, met een of meer van de volgende kenmerken:
 4. digitale magneetbandinstrumentatierecorders voor het vastleggen van gegevens gebruikmakend van helical scan of vaste kop techniek, met een of meer van de volgende kenmerken:
 5. digitale magneetbandinstrumentatierecorders voor het vastleggen van gegevens gebruikmakend van helical scan of vaste kop techniek, met een of meer van de volgende kenmerken:
 6. Er kan ook één punt in het centrum van het scherm worden aangebracht, waarna een continue scan in één richting over het filter wordt gestart.
 7. Het SCAN adviseerde onder meer om vooral maatregelen te nemen om de gevolgen van de meest verontreinigde voedermiddelen voor de dagelijkse voeding te verminderen.
 8. Voor de toepassing van 6A002.a.3 wordt onder “scanbreedterichting” (“cross scan direction”) verstaan de as die parallel loopt aan de lineaire array van detectorelementen, en wordt onder de “scanrichting” (“scan direction”) verstaan de as die loodrecht staat op de lineaire array van detectorelementen.

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!