Rustig en stil

Zoals jullie wel merken is het erg stil en rustig op de hier. Zelf vind ik het erg jammer maar ik heb gewoon nu niet zoveel zin om er wat op te zetten want dan zouden de posts alleen maar uit tekst bestaan en geen plaatjes of video’s aangezien ik geen webruimte meer heb. En daarnaast ben ik vrij druk met school (erg leuk hoor!) en ben ik veel op Hyves en op Twitter te vinden. Dus op de hoogte blijven van mijn wel en wee en wat me bezig houdt kan nog steeds! Tot ik een oplossing heb voor dit probleem zal het hier eigenlijk nog wel stil blijven vermoed ik. Maar hopelijk krijg ik over een tijdje iets waardoor ik weer verder kan gaan met www.elkana.nl en vooral met m’n portfolio! Ik groet jullie allen, veel liefs!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.