Romantiek en biersap?!

naomiheader-small
Ik stond deze week verbaasd over het feit dat er nog steeds heren rond lopen op deze aardbol. Ja echt, ze bestaan nog. Voor de mannen: heren zijn mannen die goede manier hebben. Leer hier een les uit, en je dates gaan een stuk soepeler…

Het zijn de kleine dingetjes, de deur open houden. De dame (of vrouw als ze niet een dame is) persoonlijk terug naar huis brengen. Ik sta verbaasd over het feit dat veel mannen en jongens hun vriendinnen en vrouwen alleen naar huis laten fietsen. Als je een date heb gehad of gewoon een gezellige avond, maak het af als een heer en loop met haar mee naar huis. Niet dat ik een expert ben in romantiek. Bij lange na niet, ik kan niet zeggen dat ik veel ervaring heb. Maar het feit dat de kleine dingetjes een vrouw verassen, en zeker mij, zorgt dat ik toch de neiging heb om het aan te halen. Ik denk dat tegenwoordig de romantiek een beetje verdwenen is. Als je een leuke avond hebt in een discotheek kun je niet met een jongen dansen zonder dat je bij wijze van spreken op de dansvloer in het biersap wordt genomen. En dat vind ik jammer. I’m an old fashioned girl zal ik maar zeggen. De romantiek die toch hier en daar opduikt is vaak van korte duur en alleen om de vis aan de haak te slaan. Ik schud mijn hoofd en treur.. Is het niet juist de romantiek die het leuk houdt? De roos en de verlegen kus op de wang. Waar de zijn de tijden dat de heer de jas open houdt voor de dame?

Gelukkig ben ik deze week een heer tegen gekomen. En dat stemt mij weer positief. Het kan echt! Dus mannen, zet je beste beentje voor en verras je vrouwtje deze week met romantiek. Geloof me, ze zullen het je in dank af nemen…

Naomi

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.