Problemen met de website – opgelost!

Nadat ik gisteren m’n WordPress heb ge-update naar de nieuwste versie (3.4.1) was de complete site op blank. :goodnight: Na wat gevogel blijkt het te zitten in een thema die ik gekocht heb van ElegantThemes. Ik ga de komende dagen kijken wat ik eraan kan doen. Vandaar dat de site tijdelijk een ander thema heeft!

Stay tuned… :coffee:

Edit donderdag 16 augustus 2012 22:23 – Volgens mij doet ‘ie het weer! De plugin WPtouch is de boosdoener. Als ik deze activeer dan gaat alles op blank. Daarom deze plugin maar uitgeschakeld. Sorry voor de mensen die via hun smartphone mijn blog bekijken, maar het kost vanaf nu iets meer bandbreedte ivm het volledig laden van de website.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.