Over mij

gravatar2016-2Elkana, geboren op 9 oktober 1987 en vindt zichzelf een creatief en eenvoudig “plattelandsmeisje”. Geboren in Zwolle, opgegroeid in Hattem en woont in Heerde. Studeerde af in Zwolle aan het CIBAP vakcollege als Interieuradviseur en wordt ooit misschien de beste grafisch ontwerper… Haar werk vind je op: Elkana.nl | Vormgeving.
Ze woont samen met haar man en maatje Wim in het ‘wonderschone’ Heerde. Ze is graag bezig met grafische vormgeving in de breedste zin van het woord. Verder heeft ze een passie voor muziek in allerlei stromingen en speelt ze zelf ook af en toe gitaar. Ze vind onder andere Maryam Hassouni, Carice van Houten en Owen Wilson leuke personen en laat vaak een traantje bij onder andere het nummer Human van The Killers. Ze geniet van de kleine dingen van het leven en vecht zich plat tegen onrecht. Ze houdt van de witlofschotel die haar man vaak maakt en een lekker patatje saté, maar houdt ook van een lekker broodje boerenkaas van de V&D. Ook vind ze het fijn om ’s avonds in haar joggingbroek op de bank een lekkere film te kijken met een handje zoute stokjes. Ze kan niet zonder haar man, moeder, vader † (26-03-2015), (stief)kinderen en (stief)kleinkinderen.
Dit kort samengevat: Elkana wil van het leven genieten en haar motto is dan ook: “Leef vandaag alsof deze dag de laatste zou zijn”, en “Werk om te leven en niet andersom”.

Over mijzelf
Naam: Elkana
Heeft een mooi huisje samen met haar man Wim in: Heerde
Hoe oud: Geboren op 9 oktober 1987 dus reken maar uit 😛
Getrouwd op: 30 september 2006
Valt op door: Haar openheid en haar ‘mooie haar’ (volgens haar man 🙂 )
Dagelijkse bezigheid: werken bij Otten AGF in Apeldoorn.
En daarnaast: zit ze graag achter haar computer.
Zou graag: een succesvol eigen bedrijf hebben in grafische vormgeving in de breedste zin van het woord.
Wil graag beschuitjes eten met: haar man Wim :mrgreen:
Is groot fan van: The Killers, Brandon Flowers, Guus Meeuwis, Nick & Simon, Scorpions, Eagles, Simon & Garfunkel, BeeGees, Kelly Family en nog véél meer!
Raakt in trance van: mooie muziek die me raakt.
Kan letterlijk quoten uit: “It’s so fluffy I’m gonna die!”
Leest graag: FLOW magazine, Flair, Viva, Yes en Vriendin.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.