Opruimwoede…

door | 13 maart 2006 | ✘ Standaard | 0 Reacties

Ja hoor… Het was weer zover. Ik had weer spontaan een opruimwoede-aanval. Dan zet ik alles op de kop en ga ik alles opnieuw een plekje geven en alles weggooien dat ik al een half jaar bewaar en niks mee doe. Gelukkig heb ik nooit zo’n rotzooi. Ik ben altijd al netjes geweest op mijn spulletjes en mijn kamer. Dat heb ik trouwens geleerd van mijn moeder. Die is ook extreem netjes. Maar da’s wel fijn. Blijft dat deel van je leven tenminste wel geordend.

Tegenwoordig valt dat niet mee. Al die ellende, drukte, problemen, … Je wordt er moe en moedeloos van soms. We hebben gisteravond met z’n 4en de film Left Behind gekeken.

“PRESIDENT GERALD FITZHUGH lives in a different world – everyone does.
A year and a half ago the world was hit with the biggest catastrophe it had ever seen. Without warning and without explanation, hundreds of millions of people simply vanished off the face of the earth. The world was in chaos like it had never been before…”

Wat een interessante film. Kan niet vertellen wat het nou precies is. Maar de film is echt een aanrader! Het is een christelijke film waar je toch een beetje bijbelkennis voor moet hebben, dan is ‘ie makkelijker te begrijpen (ondanks dat ‘ie dan nog steeds vrij moeilijk is).

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!