Oppepper voor de vrouw

door | 12 december 2007 | ✘ Standaard | 4 reacties |

De week is inmiddels weer doormidden. Daarom bij deze een oppeppertje voor de vrouw! Jullie zijn speciaal!
Edit: download werkt niet meer.

4 Reacties

 1. Bettuelle

  Mooie powerpoint zeg!
  Hoe is het met jou? Ik wou iets in de reactielijst zetten,… maar dan moet ik zeker lid worden? Ben ik eigenlijk al lid vand eze site…??

  Xxies me

  Antwoord
 2. Elkana

  Hey Betje! 😀
  Ja, alles is wel goed.
  Die powerpoint; ik vond ‘m ook erg mooi! Had ‘m gekregen van Marian (de zus van Wim) en vond ‘m zo leuk dat ik ‘m maar op de website heb gezet. Maar wat gaaf dat je reageert! Er komen heel veel mensen op m’n website (zo rond de 40/60 per dag) maar niemand laat een reactie achter. Da’s wel jammer. Maar je wilde iets in de reactielijst zetten? Hoe bedoel je dat? Aan de rechterkant denk ik? Nou, dan moet je gewoon reageren zoals je nu hebt gedaan want in de rechterkolom komen de laatste reacties te staan. Je kunt wel lid worden inderdaad. Elise heeft ook al aardig wat keren gereageerd door in te loggen. Ik kan je wel even aanmaken als lid? Dan krijg je van mij per mail wel de gegevens!

  :love_kissing: Dag dag!

  Antwoord
 3. Betteke

  Hoi! ik weet niet of ik nu lid ben? ik heb inderdaad een mail van je gehad. Ben ik nu lid? Of moet ik nog iets activeren ofzo? Ben t ff kwijt met de drukte van kerst 8| :s
  Wel leuk dat je zoveel bezoekers hebt per keer. Nou, ze moeten eigenlijk wel wat achter laten, das wel net zo vriendelijk, vind je niet? Fijn weekend, en tot zondag? x bet

  Antwoord
 4. Elkana

  Eens even kijken of je al lid bent… Ja, je staat al wel in de ledenlijst maar je hebt niet op die manier gereageerd toch? Je hebt gewoon alle velden die hier onder het reageer veld stonden ingevuld zeker, of niet? :chinrub:

  De volgende keer moet je je inloggen. Bovenaan de pagina staat aan de rechterkant een kolommetje met gebruikersnaam en wachtwoord. Daar moet je jouw gegevens invullen (van de mail – stuur ik nog wel een keertje opnieuw) en dan staat er dat je ingelogd bent als Bettuelle. Dan kan je reageren! :weldansen:

  :love_kissing:

  Antwoord

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!