Onderhoud op elkana.nl

Zoals jullie misschien wel opvalt, komt er de laatste week niks meer op elkana.nl. Dit komt omdat ik bezig was (ben) om de weblog te verhuizen naar een subdomein. Omdat de website op Nucleus CMS draait, is dit wat ingewikkelder dan een gewone HTML website. Hier moet je ook nog rekening houden met databases (niet dat dat de meesten van jullie wat zegt denk ik) maar dat wil allemaal niet zoals het hoort. Ik moet mezelf steeds opnieuw inloggen en dat is zó uitermate vervelend. :protest: Ik ben samen met nog een paar anderen aan het uitzoeken wat het kan zijn maar alles is opgevolgd volgens de regeltjes maar het werkt nog niet.

Jullie zullen er verder zelf weinig van merken, de site op zich werkt prima. Alleen ík ondervind nare gevolgen van alles 😉 Daarom, ik weet niet wanneer het klaar is, maar dat merk je vanzelf 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.