Nieuwe recepten

Wim en ik hebben vorige week eens even de computer van Wim doorgelopen. Hij kreeg afgelopen weekend een nieuwe ‘supersnelle-mega-up-to-date-monster-pc’. En dan kom je opeens vanalles tegen. Net zoals je soms de zolder opgaat omdat je wat zoekt. Dan kom je opeens allerlei dingen tegen en voordat je het weet staat alles op de kop en ben je alweer bijna vergeten waarvoor je ook alweer naar zolder ging. Zo dus ook met de computer van Wim.

Zo kwamen we dus in het fotomapje Culinair terecht. En wat staan daar nog veel lekkere ongepubliceerde recepten in! Daarom word het weer eens hoog tijd om deze weer op de website te plaatsen. Helemaal nu we zo gezond bezig zijn met afvallen en ook veel aandacht schenken aan lekker en gezond eten.

Dus…. Binnenkort staan ze online! Nu zijn we (Wim, Tim en ik) onderweg naar Stiens. (Ideaal! Internet op je mobiel, mooie app van WordPress voor Android en tikken maar 🙂 ) Daar viert Alex zijn verjaardag omdat hij morgen 27 jaar wordt. Ben benieuwd hoe het zal zijn. We zullen zien!

2 Reacties

    • admin

      Ik zal kijken dat ik er binnenkort eens even voor kan gaan zitten. November en december zijn de drukste maanden van het jaar hier! Moet er dus echt even voor gaan zitten. Maar ze komen online, hoe dan ook 😉

      Antwoord

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!