Na acht jaar ontslag

door | 28 augustus 2018 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

… genomen bij B.V. Otten AGF

Eindelijk mag ik het dan openbaar van de daken schreeuwen. Ik heb een nieuwe baan! ?

Op woensdag 29 augustus 2018 heb ik na 8 jaar ontslag genomen bij B.V. Otten AGF. Ik heb het werk jaren met plezier gedaan en ben een deel van het meubilair geworden. Ik zal mijn collega’s dan ook zeker gaan missen. Maar het is tijd. Tijd voor een nieuwe uitdaging, nieuwe omgeving en nieuwe mensen. “How will I know how far I can fly if I never spread my wings?” Een nieuwe job waar ik met veel plezier naar uitkijk. Op 1 oktober zal ik de eerste stappen binnen zetten bij Uniechemie B.V. in Apeldoorn als verkoopmedewerker binnendienst.

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!