Moederdag

door | 13 mei 2020 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

Throwback naar afgelopen zondag; Moederdag.

Om 9.30 werd ik wakker gemaakt door Wim, een stuk vroeger dan normaal op zondag. Maar dat was omdat hij een verrassing had. Ik was natuurlijk onwijs nieuwsgierig. Toen ik even later op m’n telefoon keek had ik een ontzettend lief berichtje van Simone en Tim.

“Dit jaar heb ik officieel en stiefschoonmoeder gekregen. Je was natuurlijk al wel de jongste en tofste oma ever… Daarom vond ik dat er dit jaar wel bij stil mocht worden gestaan. Je Moederdag cadeau staat daarom voor de deur. Goed optillen met 2 handjes en goed de onderkant vasthouden. Knuffels Simone”

Even later heb ik me aangekleed en zijn we samen naar beneden gegaan. Daar stond een grote zwarte poef op de tafel te wachten. Er zat een mega uitgebreid ontbijt in, echt helemaal compleet met allerlei lekkers. Zo ontzettend mooi verzorgd en zo lief en lekker! We hebben er enorm van genoten. Croissantjes, broodjes, verse jus, smoothies, melk, vleeswaren, brie, gekookte eitjes, kaas, yoghurt, lekkere dingetjes voor in de yoghurt, Nespresso cups die ik altijd drink, heerlijk vers fruit, chocolaatjes… Allemaal in mooie weckpotjes, trommeltjes en mandjes. Helemaal enthousiast en blij. Tim en Simone hadden het cadeau al op de stoep gezet om 6 uur (!!) zondagmorgen.

Precies als we aan het ontbijt zitten krijg ik ook nog een berichtje van Alex. Och mn hart! Zo lief en bijzonder. We hebben er heerlijk van gesmuld. De poef gaat nu fungeren als bijzetpoef en opslagplek voor LP’s!

‘s Middags zijn we bij mijn moeder geweest (op gepaste afstand) en hebben we heerlijk gekletst, gehuild en gelachen. Samen een soepje met stokbrood gegeten en genoten van elkaars gezelschap.

Wat een fantastische Moederdag, ondanks alle zorgen en verdriet. Voel zoveel liefde voor m’n bijzondere gezin ❤

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!