Moederdag 2008

door | 11 mei 2008 | ✘ Standaard | 0 Reacties


Poeh, wat een drukke maar bijzondere dag. Ma (de moeder van Wim, Martine, Marian, Jan en Henk) ligt sinds zaterdag 3 mei in het ziekenhuis in verband met een longontsteking. Het gaat inmiddels wat beter met haar maar ze moet nog sowieso een week blijven omdat er meer onderzoeken gedaan gaan worden.

Wat baalde ze dat ze nog een week moest blijven! :verdrietig: Maar toen kwam er een lichtpuntje. Moederdag! En ja, ze mocht een dagje op verlof! Omdat de kinderen goed contact hebben onderhouden hebben we besloten om de hele bups bij elkaar te ‘schrapen’ en om er een gezellige dag van te maken. Toen Martine kwam met het idee 💡 om te gaan skottelbraaien om ook de familiebanden weer aan te sterken was iedereen erg enthousiast. Na wat geregel werd duidelijk wat er moest gebeuren en wat er voor in huis gehaald moest worden.

We hebben Ma vanmorgen om 10 uur uit het ziekenhuis opgehaald en zijn eerst even bij haar thuis langs geweest. Daarna zijn we bij ons thuis aan de koffie gegaan en hebben we genoten van de heerlijke appeltaart die gemaakt is door Nadine en Elsemieke (uit de kerk). Hij was heerlijk dames! Ook hebben we heerlijk van de zon genoten! Wat hebben we het toch geweldig thuis! :loveyou: Later kwam iedereen binnen druppelen en hebben we er een heel fijne dag van gemaakt. Heerlijk gegeten, :hungry: met elkaar gepraat en veel gelachen :lachuit:! Ook Ma kon haar lol niet op, ze zou bijna in de broek plassen van het lachen! Haha, het was echt een heel bijzondere dag!

Martine, Ben, Thamar, Teun, Marian, Dirk, Jochem, Jan, Roos en Ma, bedankt voor de geweldig gezellige dag! Dit moeten we inderdaad vaker doen! En Teun, geweldig leuk dat jij er ook bij was! Ik kende je niet echt, maar je bent een heel toffe vent! :weldansen:

De foto’s staan in het fotoboek maar hier een direct linkje. Hier staan ook foto’s van het cadeautje dat ik voor haar heb gemaakt.

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!