Maand van de jarigen + Vakantie Turkije

door | 30 november 2007 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

Zo zo, het is me wel wat! Op het randje van oktober was Alex jarig maar november is toch echt wel de ‘maand van de jarigen’! 5 November was Noëlle jarig, 11 november Frank en de 28e waren Elise en Chris jarig! Maar ook is mijn mannetje de 24e jarig geweest en mijn moeder de 25e. Daarom is de home pagina eigenlijk vergeven met berichtjes in de categorie ‘Jarig!’.

Maar ik zal binnenkort (hoop het binnen een week te doen) een verslag schrijven over onze belevenissen in Turkije, afgelopen week. Het was even in het kort; geweldig mooi en lekker weer (25 graden) en een heel mooie omgeving. Ook de foto’s volgen snel!

[EDIT – EDIT – EDIT]
Nou, vooruit dan. Voor de nieuwsgierigen onder ons hier alvast een linkje naar de foto’s van onze vakantie in Turkije. Het verslag volgt, daar ben ik mee bezig. Maar omdat ik niet zoveel tijd heb (stage, druk druk, andere afspraken, druk druk druk) duurt dat wat langer dan ik zou willen. – Hier kun je de foto’s bekijken.

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!