Laag pitje hè

wandelen17feb2008Poeh wat staat elkana.nl op een laag pitje! Nog nooit zo laag geweest volgens mij :duh: Tja, heb ik daar een reden of uitleg voor? Kweenie eigenlijk… Ik ben nu druk bezig met afstuderen en ik ben nogal druk voor de kerk. Dat zouden dan de redenen kunnen zijn. Oja, én ik heb volgens mij niet zoveel inspiratie. Ik zet namelijk niet meer m’n hele hebben en houden op internet. Toch niet zo’n goed idee :nah:

Maar zoals ik al zei ben ik druk bezig met afstuderen. Ik bevind me nu namelijk in het laatste jaar van mijn MBO niveau 4 opleiding ‘Interieuradviseur’. Het échte “CIBAP-leven” (versta wachten, heel af en toe uit je neus eten :P, CIBAP-leraren :mrgreen:, af en toe weinig geregeld) is weer begonnen en dat is erg wennen! De opdrachten zijn leuk en we gaan eigenlijk erg lekker onze gang. Ook voor het eerst voor mijn idee… 😐 Ach, we zijn het nu inmiddels wel gewend en gaan nu best onze eigen gang. We lopen zelf naar de leraren toe als we hoorcolleges willen over een bepaald onderwerp. De opdrachten zijn als volgt; Een volledig interieur voor een student in een kubuswoning met ribbes van 4,25 meter, een eigen project (in mijn geval de bouw van een badkamer en een advies voor een woonkamer met keuken bij vrienden), verfraaing van de buitenruimte van een appartementencomplex, een scriptie en het updaten van je POP (Persoonlijk Ontwikkelings Plan). Al met al vind ik het erg leuke opdrachten, vooral die van de kubuswoning! Het gaat vast goed komen met de opdrachten. Alleen… Helaas haal ik dit jaar niet mijn diploma omdat de stage die ik heb gelopen vanaf september tot en met december als onvoldoende is beoordeeld. Dat houd in dat ik volgend jaar (nieuwe schooljaar) weer een half jaar stage moet lopen. Dit keer ga ik dat bij een reclamebureau doen omdat ik reclame toch ook geweldig vind en ik daar -denk ik- in verder wil. Ach, weetje… We zien wel wat de toekomst me brengt! Ik laat het gewoon allemaal gebeuren. :bored:

Ook vertelde ik dat ik druk was voor de kerk. De laatste tijd ben ik druk bezig geweest met het maken voor een nieuwe website voor de Vrije Evangelische Gemeente Noordoost Veluwe. Ook hebben we er een forum op gezet. Het was erg leuk om te maken maar er is ook wel veel onderhoud aan! Maar goed, ik vind het super en zal er dan ook niet mee stoppen!
En als tweede ‘taak’ in de gemeente heb ik het maken van het magazine op me genomen. :reading: Ook erg leuk om te doen!

Nou, dat was het zo wel eventjes volgens mij. Tenminste, ik heb niet echt veel meer te vertellen. Ohja, toch wel! Wim en ik hebben vanmiddag gewandeld! In het Altenaarsbos. Ook nog leuke foto’s gemaakt. :takepicture: Die zal ik wel eventjes in het fotoalbum zetten. (directe link naar het album)

Tot ziens voor nu! :byebye:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.