Kyara 6 jaar

door | 21 maart 2020 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

Lieve Kyara,

Vandaag is het zes jaar geleden dat jij geboren bent. Ik weet het nog goed, wat een spannende tijd! Onze eerste kleindochter zou geboren worden. Wat waren wij benieuwd naar jou, wat zagen wij uit naar jouw komst en om je te leren kennen. Het gevoel dat we hadden toen wij op deze dag om jouw opa en oma te mogen worden is onbeschrijflijk. Er is veel gebeurd in de afgelopen jaren. Heel erg veel mooie dingen waar we heel erg van genoten hebben. We hebben een boel gelachen hè meisje? Wat een pret! Tot ons grote verdriet ook veel verdrietige dingen.

Maar lieve Kyara, wat ben jij een dapper meisje. Zoals jij op zo’n jonge leeftijd al in het leven staat is heel bijzonder. Je bent zo ontzettend wijs en knap. Oh meisje, ik weet niet waar ik moet beginnen om te beschrijven hoe knap ik je vind. Je bent zo ontzettend mooi met je prachtige lange blonde haar en je mooie lange benen. Je word zo snel groot lieve Kyara. Als je nu al zo mooi bent, wat moet dat dan voor de toekomst betekenen? Opa Wim houdt wel een oogje in het zeil dan hoor 😉 De woorden die je soms gebruikt, de correct zuivere Nederlandse volzinnen, alles wat je nu al weet, dat je zelfs ons prima uit weet te leggen hoe de vork in de steel zit. Ik sta vaak met mijn mond vol tanden als je weer een verhaal tegen me afsteekt. Je laat me elke keer als ik je zie versteld staan. Het is fantastisch om je zo te zien opgroeien tot een grote meid die haar mannetje staat in deze wereld. Maar soms denk ik “Blijf alsjeblieft nog een beetje klein, lief meisje. Het gaat allemaal zo snel!”

Lieve Kyara, ook dit jaar vieren we jouw verjaardag niet helemaal zoals we het allemaal het liefst zou willen. Maar toen je afgelopen week samen met je zusje Fabiën en opa Wim op pad was op het dorp vertelde je het zelf heel erg mooi. “Omdat er nu virusjes zijn vieren we mijn verjaardag niet groot op de dag zelf. Dat doen we een ander keertje, hebben Simone, Papa en ik afgesproken. En dat is eigenlijk wel prima. Want de virusjes zijn erg gevaarlijk!” En zo is het meisje. Jouw verjaardag vieren we nu eventjes in het klein maar in ons hart hebben we een ontzettend groot feest vandaag, speciaal voor jou!

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!