Kleine update

Zo, weer eens even een kleine update!

Vorige week zijn we naar Zwolle geweest. Daar heeft Wim een nieuwe :shades: bij Het Huis uitgezocht omdat zijn oude bril voor de tweede keer niet goed is. De vorige keer ging de lak eraf en deze keer ook, maar tot onze grote verbazing brak het pootje plotseling af! Nou, hij heeft een mooie nieuwe trendy bril uitgezocht! Als hij ‘m heeft zal ik eens even kijken of ik ‘m op de foto kan krijgen! 😛 Maar óók ik heb twee (jaha, twee!) nieuwe brillen uitgezocht. Eén gewone bril en één zonnebril. We kwamen namelijk langs Eyes+More en toen zagen we dat ik met mijn Menzis JongerenVerzorgd ‘2 gratis echt complete enkelvoudige brillen’ kan krijgen! En dat als ze glazen op voorraad hebben (meestal wel) dat je ze binnen 1 uur meekrijgt! 😯 Dus wij naar binnen en na een tijdje geneusd te hebben heeft de dame van de winkel mijn ogen opgemeten en bleek dat mijn sterkte niet veranderd was. Ik dus weer blij met twee nieuwe brilletjes :tooth: Ook heb ik nog een leuk haarbandje gekocht. Gewoon zo’n simpel zilver dingetje. En oja! We zijn Hilda, Brian en Nico tegengekomen. Wat is zij veranderd zeg! 😯 Maar het staat haar echt leuk! Nieuwe haarcoupe, geen bril meer; erg volwassen! Gaaf! :weldansen:

Twee weken geleden hebben we onze vijver weer ‘gepimpt’. Het watervalletje dat we hadden was nog niet naar onze zin dus toen heeft Wim een nieuwe gemaakt.
Ook heb ik foto’s gemaakt bij WoonZe en zijn er foto’s te bewonderen van zondag 30 september, toen we 1 jaar getrouwd waren. Hieronder het resultaat. In het fotoboek kun je alle albums vinden.Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.