Interview in Vrouw Glossy

“Mensen zeggen altijd dat leeftijd maar een getal is, maar dat vind ik zo’n dooddoener. Verliefd zijn overkomt je, daarin heb je niets te kiezen. Maar hoe zou jij reageren als je dochter van vijftien thuiskomt met een man van tweeënveertig?”

We zijn al ruim 18 jaar gelukkig samen maar nog steeds blijft het bijzonder.

Op vrijdag 5 maart hadden wij een fotoshoot voor de VROUW Glossy op Buitenplaats Beekhuizen in Velp. Een prachtige plek midden in het bos. Echt de moeite waard om eens te gaan kijken! Voor het eerst in m’n leven mocht ik samen met Wim in de visagie en toen voor de lens van topfotograaf Corné van der Stelt. Erg bijzonder maar een super leuke ervaring en we hebben veel gelachen. Ook om de bijzondere outfits die ons aangemeten zijn 😉 Het interview had Mariëlle Wisse een poosje daarvoor al telefonisch afgenomen.

We vinden het belangrijk het taboe op leeftijdsverschil te doorbreken. We horen het gelukkig steeds vaker dat mensen er gewoon voor uit durven te komen, ondanks dat velen het nog ‘een verboden liefde’ vinden. Als je relatie niet in het stereotype plaatje past, hebben anderen al snel een oordeel. Daar trokken wij ons gelukkig niets van aan: het is échte liefde en die overwint alles!

Sinds vorige week ligt de #vrouwglossy van @vrouw_nl in de winkels.

Dank aan redacteur Mariëlle Wisse, fotograaf Corné van der Stelt, styliste Angela Kuperus, assistent Sarah Boon en visagistes Carmen Zomers & Jody Lynne voor de leuke middag.


Bewerkt op 15 juni 2021:
En opeens stond het artikel ook op de Facebookpagina van Vrouw Glossy. Dat was wel even schrikken: zó ontzettend veel reacties. En de meeste waren niet mals. Maar dat deert ons niks. Wij zijn gelukkig en laten zien dat we voor elkaar hebben gekozen.

Bron: https://www.telegraaf.nl/vrouw/129652437/als-je-dochter-van-15-thuiskomt-met-een-man-van-42
Facebookpost: https://www.facebook.com/telegraaf/posts/4546901088698817

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!