Het is voorjaar!

door | 10 april 2010 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

En dat is alweer eventjes zo. Wat genieten we ervan! Tweede paasdag de tuin helemaal lente-klaar gemaakt. Alle onkruid eruit en dingen verplant en geplant :flowers: En omdat het voorjaar is gaan we m’n blog ook maar eens opfleuren! Heerlijk frisse buiten-kleurtjes. Ik zat me zo eens te bedenken waarom ik niet zoveel blog… Eigenlijk komt dat voornamelijk omdat ik tussendoor kleine blogjes plaats op Twitter. Een heuse Twitteraar heeft het volgens mij daarom ook afgeleerd om lange blogs te schrijven terwijl de kunst is om alles in 140 tekens te plaatsen… Maargoed…

De laatste tijd druk geweest met de plannen voor Elkana.nl, m’n eigen bedrijfje in mediavormgeving. Geen diploma maar toch de stap wagen om me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ik heb inmiddels zovaak mooie producten gemaakt en daar heb ik enorm veel positieve reacties op gehad. Veelal werd ik geconfronteerd met de vraag “Waarom begin je niet voor jezelf joh? Moet je doen!” Omdat dit is wat ik graag wil doen heb ik de stap genomen om me te laten inschrijven. Als eenmanszaak, gewoon simpel. Geen startkapitaal en geen rompslomp maar wel de mogelijkheid om legaal met bedrijven in zee te gaan. :swing: Nu bezig met het voorbereiden van reclame maken maar eerst dit weekend de aangifte van de Belastingdienst doen. Nog geen week later na mijn inschrijving op 16 maart kreeg ik al de papieren πŸ™„ Nou, het is nu nog nul nul want heb nog geen klanten geworven dus dat is makkelijk de eerste keer. Daarna dus flink aan de bak naast mijn parttime baan bij de Marskramer.

Verder begin van het jaar veel zorgen gehad om Wimpie. Elke week griep, ruim twee maand lang :confused_scheel: Gelukkig niks ernstigs en vanzelf over gegaan.
Tja… Wat nog meer… Ik begin met de nieuwe Alpha Cursus in september en ben afgelopen tweede Paasdag naar Xing in Hattem geweest samen met MariΓ«lle, Danny, Rianne, Johan en Elise. Heerlijk de longen uit m’n lijf gezongen voor onze Koning! :hosanna: Verder weet ik het niet zo goed meer, moet ik nu teveel voor graven en daar heb ik geen zin in πŸ˜› Wim is heerlijk muziek aan het draaien en ik ga zometeen lekker ‘knutselen’ met papier πŸ™‚

Tot (hopelijk) gauw! :superwink:

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!