Het geluk dat weekend heet

door | 11 november 2018 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

Potverdikke wat vliegt de tijd soms. Genoten van een weekend weer samen met mn liefsten. Zaterdagochtend begon de dag minder. Om 6.10 werd ik huilend wakker omdat ik zo’n realistische droom had gehad. Opeens kwam ik mn vader tegen, zomaar in de supermarkt. Hij zag en goed uit, in een mooi pak zoals hij altijd op zondag droeg. Een knappe vent, vond ik dan altijd. Het ging erg goed met hem. Hij werkte voor een Christelijke reisorganisatie en ging daardoor de hele wereld over om zijn ding te doen. Het was mooi om hem zo te zien en te horen dat het hem goed ging. En wij al die karen maar denken dat hij dood was. Wat heb ik gehuild toen ik hem zo zag in de supermarkt en wat wilde ik hem graag weer in mn leven toen ik wakker werd. Tranen met tuiten die gelukkig door Wim weggeveegd en geknuffeld konden worden. Daarna veel kunnen doen omdat ik er zo vroeg uit was. Verdiept in domotica en een slim huis, boodschapjes, oprommelen, bezig geweest met mn creabea spullen. Al mn washi tape uitgezocht. En nee, ik heb nog steeds niet genoeg 😋 Eind van de middag, toen Wim terug was van het werk, heerlijk met Wim samen wat dingen kunnen doen. ‘s Avonds kwamen Simone en Tim spontaan op bezoek en hebben we gezellig met zn vieren op de bank Fluffy (Gabriël Iglesias) gekeken. Echt een aanrader! De zondag was zoals veel zondagen pyamadag. Even eruit om een boodschapje te doen maar verder heerlijk rustige dag gehad samen. Vanavond F1 gekeken en nu is het weekend alweer voorbij. Een weekend waarin we veel hebben gedaan. Fijn! Nu gaan we de week weer in waarin we elkaar weer extreem weinig zien. Een uurtje ‘s morgens voordat ik naar het werk ga. Dat is alles. Een uurtje op een dag is zo weinig als je zoveel van elkaar houd en graag bij elkaar bent. Aan de ene kant went het, die ene week vroeg en die andere week avonddienst. Maar aan de andere kant went het nooit! Ik vermaak me meestal wel die avonden dat ik alleen ben maar toch mis ik je Wim. Gewoon je aanwezigheid. Ook nu ik eerder naar bed ga omdat ik mn slaap zo hard nodig heb en jij, als je nu al mee gaat naar bed je om half 3 alweer klaarwakker naast bed staat. Maar het hoort erbij. Ik voel je knuffel straks en morgenvroeg weer. Die knuffel die ik nooit meer wil missen.

Dankjewel lieve Wim, voor het feit dat we het zo goed en fijn hebben. Ik hou van je.

“Ik heb je lief…..Ik heb je liever
Liever dan mijn leven
Dan om het even wat
Ik heb je lief….Ik heb je liever
Liever liefste elke dag”

❤

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!