God zal Zijn liefde stilzwijgend laten blijken

naomiheader-small
“God zal Zijn liefde stilzwijgend laten blijken”
Hoe waar de bovenstaande zin is, is voor mij het afgelopen jaar gebleken. Stilzwijgend, geduldig en met een zachte hand laat Hij mij zijn liefde voelen. Zijn stem is niet overheersend, maar zacht en alleen hoorbaar wanneer je écht wil luisteren. Hij is er het afgelopen jaar voor mij geweest in de moeilijke momenten maar ook in de heerlijke momenten.

Hij was er toen ik ingezakt op de grond lag te huilen. En Hij was er toen ik genoot van de frisse wind langs mijn gezicht, de goudgekleurde bladeren van de herfst die zacht ruisend naar beneden vielen. Hij was er toen ik mijn tranen liet gaan bij de jaarwisseling, en Hij was er toen ik schaterend en kletsend een avondwandeling maakte.Stilzwijgend verwerkt Hij zijn liefde in de klanken van mijn piano. En met een zachte hand geeft Hij mij alle kristallen op de wereld door de straten met rijp te versieren. Ik geniet van de natuur, van de geluiden die erbij horen. Als ik diep verzonken mijn gedachten naar het verleden laat gaan, of wanneer het heden mij pijn doet. Wanneer er rivieren van tranen naar beneden lopen is Hij de zon op mijn gezicht die mijn tranen droogt.

Als ik kon huilen,
dan huilde ik zeeën.
Als mijn tranen kwamen,
dan vormden ze rivieren
Van mijn gezicht af op de grond.
Maar ik kijk omhoog,
en de zon droogt mijn gezicht.
Mijn tranen komen niet,
verdampen, achterlatend niets
niets dan geluk en liefde.

Dank U wel, voor alles.

Naomi

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.