God moet terug in de grondwet

Dat is de bedoeling van de website Petition4Him.

Nieuws 14 Juni 2007We hebben de 20.000 stemmen gepasseerd. Een enorm mooie opkomst al. Met 13.000 bezoekers per dag is Petition4Him een enorm drukke website. Om te zorgen dat alle bezoekers zonder problemen kunnen navigeren door de website zijn wij genoodzaakt de website op een andere server onder te brengen. Hiervoor zijn wij sponsors nodig. Meer informatie hierover vind u onderaan deze pagina onder het kopje “Sponsors” Het nieuws heeft inmiddels Nederland bereikt. Europa weet het. De wereld weet het: Het voorstel is om de Naam van God weg te laten uit de herziene versie van de Europese Grondwet. Dat is de boodschap die Angela Merkel heeft meegedeeld aan 20 religieuze leiders van Europa.

De meningen zijn verdeeld, maar de mening van Christelijk Europa is duidelijk.Hoe kan het zijn dat de Naam van de Schepper van deze wereld, dus ook van Europa, wordt weggelaten uit haar grondwet? Hoe kan het zijn dat er geen plaats is voor Degene die ons voorziet van de Europese welvaart, gezondheid en vrijheid?

Wij kunnen als bevolking van Europa samen sterk staan voor het Christelijke geloof, en samen opkomen voor onze Vader. Wij willen u dan ook vragen om deze petitie te tekenen, en of u deze zaak mee wilt nemen in uw gebed.

Op deze website kun je je handtekening zetten als je wilt dat God ook voorkomt in de Europese Grondwet.

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!