Gastenboek

door | 15 mei 2007 | ✘ Standaard | 14 reacties |

Mocht je me zo uit de losse pols eens een e-mail willen sturen dan kan dat via het contactformuliertje, of je kunt hieronder een en ander geneuzel kwijt.

Ik vind het altijd fijn om reacties te krijgen op wat ik schrijf, en om het je makkelijk te maken kun je op verschillende manieren reageren β€” en bij een eventuele discussie betrokken blijven. Wel vraag ik je vriendelijk doch zeer beslist om het netjes en een beetje on-topic te houden. Reacties die nergens op slaan of me qua taal of inhoud niet aanstaan, verdwijnen subiet in de prullenbak. De enige die hier persoonlijke aanvallen mag lanceren ben ik. (Deze geniale tekst komt van DNZM)

14 Reacties

 1. Teun Oosterveen

  Neem mijn petje af voor deze mooie site. Ga zo door πŸ™‚

  Antwoord
 2. Elkana

  Hey Teun,
  Bedankt voor je complimentje. Ik doe m’n best πŸ˜‰

  Antwoord
 3. Wendy Oosterveen-Busscher

  Hai Elkana,

  Wat een leuke site heb je gemaakt om jaloers erop te zijn, maarja ik ben niet jaloers ik vindt het alleen maar leuk voor je dat je heel veel geweldige ideeen heb enzo. Ga zo door en ik kijk wel zo af en toe wel op je site, want ik vindt het zeer interressant indruk wekkend.

  Gr, Wendy.

  Antwoord
 4. Betteke

  leuke site, dat denk ik steeds als ik hier weer eens kom neuzen!

  Antwoord
 5. lydian

  Hey Elkana!

  Wat n geweldige site!! je hebt talent…
  Ik denk ff kijken of je de foto’s van el en renger dr al op hebt!! Nog niet dus..
  We spreken!!
  Liefs Lydian

  Antwoord
 6. Elkana

  He Lydian,
  Bedankt voor je compliment! Vind het machtig om te doen en ik ben blij dat mensen dat terug zien in hetgeen ik doe. De foto’s van Elly en Renger heb ik niet gemaakt. Ik heb gefilmd en weet niet wie diegene (oudere man) was die de foto’s heeft gemaakt. Nog even geduld dus en dan zul je de foto’s vanzelf een keer zien van Elly en Renger. De foto’s van de doop staan wel online op de site van de kerk.
  Liefs! :byebye:

  Antwoord
 7. lydian

  Elkana!!

  Dacht laat ik eens even kijken of je nog wat leuke foto’s hebt, bijv. van de bruiloft van Danny en Rianne…Nou dat zijn dr heeeeeeeeeel wat he die er geschoten zijn hhahahaha..!!
  Heb je stukje ook gelezen,erg leuk schrijf je..Misschien moet je maar een boek schrijven en dan kun je hem zelf ontwerpen,kun je via die weg met je talent aan de slag.. Goed idee he..

  Lfs Lydian…X

  Antwoord
 8. Elkana

  He Lydian!
  Bedankt voor je leuke reactie op Elkana.nl en bedankt voor je complimentjes! Hihi, ik een boek schrijven? Ik zou niet weten waar ik het dan over moet hebben… En ik ben bang dat ik de vrije tijd mis om dat te doen (als ik al inspiratie had) πŸ™ Maar ik blijf lekker verder bloggen hoor πŸ˜‰
  Hoe is het verder met je? Fijn weekend gehad? (Ja sorry, is alweer op de helft van de week maar toch)
  Liefs!

  Antwoord
 9. sabine alias de lul:D

  heyhey, het was echt supergezellig zaterdag….
  ook leuke foto’s…
  maar was wou chris ons nog vragen dan???

  groetjes sabine

  Antwoord
 10. admin

  Hey Sabine!

  Ik weet werkelijk niet wat hij wil vragen. Ik had ‘m gister op msn en toen vroeg hij of wij nog wisten waar jullie vandaan kwamen. We wisten dat jullie uit Almelo komen maar meer wisten we ook niet. Vandaar dat ik het maar ff heb gevraagd of jullie contact op wilden nemen πŸ™‚ Maar als het goed is heeft hij al een mailtje gestuurd!
  Ja het was echt heel gaaf zaterdag! Heb erg gelachen!

  Groetjes!!

  Antwoord
 11. ik

  Hoi, rare vraag mssn maar ik probeer t gewoon……
  ik ben een oudere ( getrouwde ) man en helemaal weg van een veel jonger meisje, en het is wederzijds, heb jij raad ?

  Antwoord
  • admin

   Aan ik:
   Tja… Dat is heftig! Goede raad… Ik ben niet de aangewezen persoon om te bepalen wat jij moet denken of doen. Het is ook van veel factoren afhankelijk. Heb je een gelukkig huwelijk? Wil je je huwelijk op het spel zetten voor zo’n heftige stap? Heeft de relatie met het jongere meisje kans van slagen? Ik bedoel, liggen jullie ongeveer op β€˜niveau’? Allemaal dingen waar je aan moet denken vind ik. Het gaat er nu voornamelijk om dat je goed na moet denken volgens mij. Wees rationeel (voor zover je dat op dit moment kunt zijn in je verliefdheid – is moeilijk, weet ik alles van) en bedenk wat je doet. Hopelijk heb je hier wat aan. Sterkte!

   Liefs van Wim en Elkana

   Antwoord
 12. Peter te Riele

  Ik hoorde net je naam en site voorbij komen op de radio. Daardoor viel mijn oog op je site. Weblog en website zien er mooi uit!

  Antwoord
  • admin

   Hallo Peter,
   Wat leuk! Bedankt voor je reactie. Ik hoorde het van mijn man dat m’n website voorbij zou komen. Haha, het werpt z’n vruchten af! πŸ˜€

   Antwoord

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!