Foto’s nieuwe huis

door | 20 mei 2007 | ✘ Standaard | 3 reacties |

Jaa!!! Ze staan erop! De foto’s van de verbouwing en de foto’s van het nieuwe interieur. Deze heb ik maar samengevoegd zodat je alles bij elkaar hebt. De nieuwe foto’s staan dus nog in het album 70 – Verhuizing/verbouwing nieuwe woning 2007 – 25 april 2007 – Aantal varieërt.

Heb trouwens weer veel gedaan vandaag. Een verslag over houtsoorten gemaakt, een sollicitatie die morgen op de post kan, een offerte voor ons bedrijf én de foto’s online gezet! En oja, ook is Johan nog op visite geweest bij ons en wij bij hem. En niet te vergeten -> Het oefenen bijgewoond van de jongelui die gaan jumpen volgende week zondag in de dienst! 😀 Zo gaaf! Echt de moeite waard om te komen kijken! Hopelijk krijg ik deze week de foto’s van het oefenen! Maar trouwens, ik denk nog niet dat ze erop komen. Anders is het al verklapt! Maar goed, dan moet je a.s. zondag zelf komen kijken of nog ongeveer anderhalve week wachten! We zien wel! 😉

Kerkdienst op 1e Pinksterdag in ‘s Heerenhof aan de Zwarteweg 10 in Heerde. De dienst begint om 10:00 uur en voorganger is onze eigen dominee Jurgen Zomer.

3 Reacties

 1. Anoniem

  Moet nog een T achter Gefeliciteer(t)

  Sorry razz

  Antwoord
 2. Anoniem

  Een D bedoel ik Gefeliciteer(d) whahaha

  Antwoord
 3. Elkana

  :mrgreen:

  Verder geen woorden nodig voor uitleg lijkt mij 😛

  Antwoord

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!