En het lukt nog steeds niet…

Van www.elkana.nl :

“Hallo! Hier ben ik weer! Het onderdeel ‘werk van Elkana’ in mijn Portfolio is inmiddels bijgewerkt. Ook staat er vanaf vandaag een linkje naar mijn weblog. Deze wordt nog niet volledig bijgehouden en is voorlopig nog voor ‘gewoon erbij’. Er zijn nog een aantal kleine dingetjes die nog niet willen werken. Waaronder de zichtbare lay-out. Er zit verschil in als je mijn weblog met Internet Explorer en met Firefox vergelijkt. Erg vervelend en ik weet nog niet wat ik er aan moet doen. Ook extra pagina’s willen nog niet lukken. Maar, gewoon doorzetten en zoeken! Met mijn fotoboek ben ik nog bezig. De foto’s zullen er zo snel mogelijk op komen. Gewoon blijven komen en kijken dus!”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.