Druk met tekenen!

door | 20 december 2006 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

Wim: “Ja, die weblog is ook aardig dood hé!?”
Nou, bij deze verantwoord ik mij waarom er nog niks op het weblog staat sinds 5 dagen.
Voor school moeten we een werktekening maken van een kastje die we aan het restylen zijn. Aangezien onze lerares vorige week heeft verteld dat deze tekening deze week (morgen) af moet ben ik aardig druk. Dit is echt meer werk dan je denkt. Ik weet ook niet of ik ‘m af krijg hoor, voor morgen! Maar het scheelt, ik heb al een tekening uitgewerkt op de computer, dus in princiepe kun je daar alles al op zien. Dan maar de tekening mooi getekend en niet ingekleurd. Lever ik het andere papiertje van de pc er wel bij in! Maar hieronder dus een foto van wat ik op het moment aan het maken ben! Bij deze: SOWWY!

[EDIT: Hij is af gekomen hoor! ;)]

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!