Druk druk druk (V2.0 ofzo!?)

door | 16 september 2007 | ✘ Standaard | 0 Reacties

Zo, nog heel eventjes weekend en dan gaat het harde leven weer beginnen. Het weekend is altijd veel te kort :nietdansen:
Maar ja… Op mijn hyves krabbel ik elke dag haast wel een nieuwe WWW erbij dus als hier niet zoveel te vinden is, is het wel te zien op mijn hyves! Om mijn website/weblog toch een beetje te onderhouden zal ik nog eventjes in het kort vertellen wat er de laatste tijd is gebeurd :tooth:

Vorige week dinsdag zijn de JeugdGroeiGroepen weer begonnen maar onder een andere naam. “Face2Face” is het geworden en we zijn ingedeeld in drie groepen. Ook komt er een nieuwe groep bij die ÊÊn keer in de drie weken (volgens mij) is en daar gaan ze dieper in op het geloof. De “Face2Face’s” zijn wat ‘vrijblijvender’ ondanks dat we daar ook wel pittig bezig zullen zijn! Heel erg leuk om weer iedereen elke week te zien. Afgelopen dinsdag was de eerste echte avond bij onze leidster 😛 Rianne. We hebben elkaar beter leren kennen en hebben veel gepraat en het was erg gezellig en interessant!

Ook ben ik nog bezig geweest met m’n website :clap: Ja, ik wilde weer eens even kijken of ik weer wat moois kon maken 😛 Dat lukt aardig, al zeg ik het zelf. Misschien kunnen jullie ‘m binnenkort bewonderen, de nieuwe layout! Hieronder alvast een tipje van de sluier.
[EDIT op vrijdag 21 september: Nou, we blijven toch maar bij deze vertrouwde layout. Tevens zit hier meer van mezelf in en is deze makkelijker leuk op te fleuren.]

Vrijdagavond zouden we naar het concert van Twarres gaan maar dat hebben we toch maar afgelast. We hadden de kaartjes al gekocht toen we nog niet wisten dat Johan er mee zou stoppen. Toen we dus laatst op de website van Twarres lazen dat Johan ermee gestopt was, hebben we besloten om niet te gaan. Twarres is Johan en Mirjam, niet Mirjam en ‘onbekende man’. Twarres zal nooit meer Twarres zijn voor ons. Helaas.
Wim heeft me wel opgehaald bij mijn stageadres om 17:15 maar toen reden we een heel andere kant op dan we zouden moeten. We wonen in Heerde maar gingen richting Deventer. Dat vond ik al erg vreemd :chinrub: Dus ik vroeg wat we gingen eten. “Schnitzel”, zei Wim. “Ja maar met wat dan?” was mijn antwoord. “Nou, ze hebben er ook soep en tja, vanalles eigenlijk.” Dus ik verbaasd vragen “Gaan we dan naar Tirol!? Ah, wat gaaf! Dat had ik niet verwacht!” Nou, zo gezegd zo gedaan! 😀 We hebben heerlijk gegeten en het was erg gezellig saampjes.

En als klapperrrr…. We hebben de nieuwe cd ‘Hemel nr. 7’ van Guus Meeuwis binnen! En ook een nieuw mp3spelertje, erg leuk ding! Vooral als je bedenkt dattie maar 4×4 cm is en dat er een SDkaartje in kan tot wel 2 GB! :weldansen:

Oja, ook woensdag nog met Germa naar de film ‘Hairspray’ geweest. Was erg gaaf! Heel veel zang, muziek en dans en het gaat over 1962. Super!

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!