Dit was 2012!

door | 30 december 2012 | ✘ Standaard | 0 Reacties |


Het jaar 2012 is bijna ten einde. Was is het snel gegaan. Er zijn veel dingen gebeurd. Mooie gebeurtenissen, minder mooie gebeurtenissen, verdrietige gebeurtenissen, blije gebeurtenissen. En bijna alles word tegenwoordig vastgelegd. Zo heb ik een handje van dingen vastleggen in tweets, foto’s blogjes of in m’n agenda. Maar bovenal vormt muziek mijn mooiste herinneringen. Daarom hier een jaaroverzicht van hetgeen er in ons leven dit jaar is gebeurd. Een aantal vragen en een aantal lijstjes. Ook een nieuwe manier van presenteren; een tijdlijn! Dit jaar heb ik er superveel tijd in gestoken om het eens op een vernieuwende manier te doen. Een tijdlijn (compleet aangepast aan mijn wensen) en de vragen uitklapbaar. Dit scheelt veel ruimte en het heeft iets interactiefs 🙂 Hopelijk vinden jullie het leuk! Veel leesplezier!

Aantal tweets in 2012
December 2012 (tot nu toe) 36
November 2012 69
Oktober 2012 46
September 2012 65
Augustus 32
Juli 87
Juni 77
Mei 95
April 89
Maart 74
Februari 121
Januari 127
Totaal 918

Een mooie tijdlijn met alle speciale herinneringen? Die vind je hier!

Blogs van 2012
Datum Titel en link
zaterdag 7 januari 2012 Autobiografische films
maandag 19 maart 2012 Racoon – Don’t Give Up The Fight
donderdag 22 maart 2012 Deel 8: Weer naar het UMCG geweest voor controle
woensdag 9 mei 2012 YouTube favorieten
zondag 10 juni 2012 Zeg nee tegen het VV syndrome
dinsdag 14 augustus 2012 Vakantie Texel 2012
woensdag 15 augustus 2012 Problemen met de website
donderdag 16 augustus 2012 Heerlijke cupcakes
zondag 30 september 2012 6 jaar getrouwd
maandag 5 november 2012 Windows 8 mijn eerste indruk
zondag 16 december 2012 Tijd om de sinterklaascadeaus te gebruiken

Een mooie tijdlijn met alle speciale herinneringen? Die vind je hier!

Films van 2012
Naam Datum Oordeel
Nowhere Boy do 5 jan 2012 Bijzonder mooi
Walk The Line (Johnny Cash) za 7 jan 2012 Prachtige film!
Splinterheads vr 20 jan 2012 Mooie film!
Loving Annabelle ma 5 mrt 2012 Mooie film!
Toyboy di 13 mrt 2012
Wild Target wo 14 mrt 2012
The Last Song do 22 mrt 2012 Prachtige film!
Happy Feet 2 wo 11 apr 2012 Mooie film!
Waiting For Forever vr 27 apr 2012 Moeilijke film qua volgen maar wel een mooi verhaal.
Trust (2011) di 1 mei 2012 Super aangrijpend verhaal.
Lena zo 15 jul 2012 Bijzondere film.
All Stars 2 Old Stars di 17 jul 2012
Extremely Loud And Incredibly Close di 7 aug 2012 Gekeken op Texel 🙂 Heel bijzonder, aangrijpend, indrukwekkend en boosmakend.
The Notebook zo 19 aug 2012
One Day wo 29 aug 2012
Fireproof (Prachtige Christelijke Film Over Het Huwelijk) wo 12 sep 2012
Zwarte Zwanen (Carice Van Houten) ma 24 sep 2012 Mooi!
Hemel wo 7 nov 2012 Waardeloos
Onder Ons wo 7 nov 2012 Waardeloos
Ice Age 4: Continental Drift vr 9 nov 2012 Wat een mooie film! Genoten!
It’S A Kind Of Funny Story zo 11 nov 2012 Mooie film, erg herkenbaar!
Away From Her 2012 – ?
Mom At Sixteen 2012 – ?
My Boss’S Daughter 2012 – ?
P.S. I Love You 2012 – ? Op mijn best-ever lijst. 100% zeker, wat een prachtige film!
Senna (Over Het Leven Van Ayrton Senna) 2012 – ? Prachtige film!
She’s Too Young 2012 – ? Mooi!
Shocking Blue 2012 – ? Mooie film!
Sonny Boy 2012 – ? Aangrijpend! Erg mooi.
The Greatest 2012 – ? Mooie film.
The Pregnancy Pact 2012 – ?
Triple Dog 2012 – ? Leuke film maar zeker geen thriller zoals het wel beschreven staat. Spannend.

Een overzicht van al mijn films? Die vind je hier! Of een mooie tijdlijn met alle speciale herinneringen? Die vind je hier!

Favoriete nummers van 2012
Gelegenheid Nummer
Zumba Pa’la discoteka a bailar [Zumba Song]
Zumba Stand By Me – Prince Royce – Bachata Fitness
Zumba Mueve La Cadera
Zumba Mirala Bien Tigerstyle Remix – Wisin y Yandel
Zumba Mi Niña Bonita – Chino Y Nacho
Zumba Waka Waka (Esto Es Africa) – Shakira
Zumba La Loca – Shakira ft. El Cata
Zumba Prummm by Cosculluela
Uit mijn YouTube lijst Globus – Europa
Uit mijn YouTube lijst Chopy Fatah – Baran (Rain)
Uit mijn YouTube lijst PSY ft Hyuna – Gangnam Style
Uit mijn YouTube lijst Claudia de Breij – Ik Mis Je Zo Graag
Uit mijn YouTube lijst Will And The People – Lion In The Morning Sun
Uit mijn YouTube lijst WTF! – Da Bop
Uit mijn YouTube lijst Of Monsters And Men – Little Talks
Uit mijn YouTube lijst Robin Gibb – Please
Uit mijn YouTube lijst DJ Antoine vs Timati feat. Kalenna – Welcome To St. Tropez
Uit mijn YouTube lijst DJ Andy feat. Stella – Freedom
Uit mijn YouTube lijst Angelo Kelly – Slow Down
Uit mijn YouTube lijst Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego
Uit mijn YouTube lijst Junior Songfestival – Yeah! Yeah!
Uit mijn YouTube lijst Keizer en de Munnik – Kijk Me Na
Uit mijn YouTube lijst Los Angeles The Voices – Loop naar het licht
Uit mijn YouTube lijst Lily Kershaw – As It Seems
Uit mijn YouTube lijst Labrinth feat. Emeli Sande – Beneath Your Beautiful
Uit mijn YouTube lijst Wildstylez Feat. Niels Geusebroek – Year Of Summer
Film Walk the line over Johnny Reese Witherspoon & Joaquin Phoenix – It Ain’t Me Babe
Voor mijn @WimOosterveen ♥ Clouseau – Altijd Heb Ik Je Lief
Uiteten met pap en mam Racoon – Don’t Give Up The Fight
Phil Collins Live at Montreux 2004 BluRay Phil Collins – In The Air Tonight
YouTube favorieten Gustavo Lima – Balada (Wat een prachtig nummer! ♥ Heerlijk Zumbanummer lijkt me 🙂 ♫ Balada van Gusttavo Limahttp://t.co/JJqU7duv) | Dj Andy Feat. Stella – Freedom (Heerlijk nummer om hard te draaien in de auto.) | DJ Antoine vs Timati feat. Kalenna – Welcome To St. Tropez (Stel je voor… Het is vrijdagmiddag 6 uur en je bent vrij van je werk. Je hebt weekend. Het zonnetje schijnt en het is lekker warm. Je zit op de snelweg in je supervette auto. 130 kilometer per uur. Volume op 45. Dit nummer… Love it!) | Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego (Gezellig nummertje ) | A te – Lorenzo Jovanotti Cherubini (Velen kennen Dat Komt Door Jou van Guus Meeuwis (http://youtu.be/fl3epWazJxs) wel. Wij -Wim en ik als fans- vinden dit zo’n mooi nummer! Maar…… Guus heeft deze gecoverd van Lorenzo Jovanotti Cherubini. Zie hier het origineel) | Chino & Nacho – Niña Bonita (Nummer waar we op Zumba ook op hebben gedanst.)
Wat een prachtig nummer! En wat verschrikkelijk verdrietig dat hij er niet meer is… Robin Gibb – Please
Casting Crowns live op EO Jongerendag 2012 Casting Crowns – Praise You In This Storm
LZ7 live op EO Jongerendag 2012 LZ7 – This Little Light
Dit wordt (een van de) zomerhit(s) van 2012! ♬ WTF! – Da Bop
Mijn favoriet bij #DBSSW was Niels Nielson – Beauty & De Brains
Niet kunnen dansen na galblaasoperatie Will and the People – Lion In The Morning Sun
♥ This little light of mine, I’m gonna let it shine! – @LZ7 ♫ LZ7 – This Little Light Of Mine
6 jaar getrouwd Do & Pieter van der Zweep – Vijf Jaar
Carice van Houten op @3FM Leuk! ♬♥ Carice van Houten – Emily
Wat een prachtig nummer! ♥ Lily Kershaw – As It Seems
Turkije Belek ♥ Ozan Doğulu feat. Model – Dağılmak İstiyorum /Orjinal Klip 2012
Turkije Belek ♥ Kasma – Yalin
Lekker nummertje! Nick en Simon – Santa’s Party http://t.co/6PTGh0Nu Nick en Simon – Santa’s Party
Dat moment dat je eigenlijk de vuile vaat weg moet werken maar dat niet wilt omdat je dan de beelden van #SR12 mist op #3fm #101tv Laura Jansen & Tom Chaplin – Same Heart
Serious Request hoort wat mij betreft nét zo bij kerst als een kerstboom! Zonder Serious Request is het géén kerst! #3fm #sr12 ♥ will.i.am & Britney Spears – Scream and Shout

Een mooie tijdlijn met alle speciale herinneringen? Die vind je hier!

Agendapunten van 2012
Datum Gelegenheid
donderdag 5 januari 2012 Compleet nieuwe inrichting thuis
maandag 13 februari 2012 UMCG Controle
woensdag 29 februari 2012 Contractverlening
vrijdag 2 maart 2012 UMCG MRI
woensdag 14 maart 2012 UMCG Controle
vrijdag 16 maart 2012 Uiteten met pap en mam
donderdag 22 maart 2012 Pre-operatief UMCG
zaterdag 31 maart 2012 Vrouwendag Compassion
zaterdag 14 april 2012 Uiteten met Danny en Rianne
dinsdag 24 april 2012 Glasvezel aangesloten
zaterdag 12 mei 2012 Uiteten met familie Oosterveen
zaterdag 9 juni 2012 EO-Jongerendag
zaterdag 30 juni 2012 Housewarming Roy
woensdag 4 juli 2012 t/m vrijdag 6 juli 2012 Opname UMCG
maandag 16 juli 2012 Daf Koffieklets
zaterdag 28 juli 2012 t/m vrijdag 17 augustus 2012 Vakantie
zaterdag 28 juli 2012 t/m maandag 30 juli 2012 Kermis Tilburg en Van der Valk Eindhoven
donderdag 2 augustus 2012 Mamma komt gezellig!!!
vrijdag 3 augustus 2012 t/m woensdag 8 augustus 2012 Vakantie Texel
zaterdag 1 september 2012 Uiteten met vriendenclub
woensdag 12 september 2012 UMCG MRI en controle
zaterdag 15 september 2012 Uiteten met collegas
woensdag 19 september 2012 Telefonisch consult UMCG
zondag 23 september 2012 Formule 1 kijken met vrienden bij ons thuis
zondag 30 september 2012 6 jaar getrouwd
maandag 8 oktober 2012 UMCG Controle
dinsdag 9 oktober 2012 Elkana jarig
zaterdag 13 oktober 2012 Verjaardag gevierd voor familie
woensdag 17 oktober 2012 Finnigans Anna
zaterdag 20 oktober 2012 Eten bij Dirk en Marian
zaterdag 27 oktober 2012 Verjaardag gevierd voor vrienden
zaterdag 10 november 2012 Duitsland met mam, Marian en Wim
vrijdag 16 november 2012 t/m vrijdag 23 november 2012 Turkije Belek
woensdag 28 november 2012 EO-Jong op tv met Elise en Johan
donderdag 1 november 2012 Uiteten met pap en mam en Sinterklaas gevierd

Een mooie tijdlijn met alle speciale herinneringen? Die vind je hier!

1. Wat deed ik in 2012 wat ik nog nooit had gedaan?

texel2012Iets wat ik maar één keer kan laten doen; mijn galblaas laten verwijderen in het UMCG. En wat is me dát mee gevallen zeg! En wat ben ik goed verzorgd daar 🙂 En -ja heus- mijn eerste flugeltje naar binnen gewerkt op een housewarmingsfeestje van een collega. Haha! Ook ben ik samen met m’n moeder naar de vrouwendag van Compassion geweest. De organisatie waar wij ons dochtertje Concepcion sponsoren. Wat ik ook nog niet eerder heb gedaan is zwemmen in de zee. In de zomervakantie zijn we een week samen naar Texel geweest en daar heb ik voor het eerst in de zee gezwommen. Wat was dat mooi en fijn! En wat hebben Wim en ik genoten van die week. Heerlijk uitwaaien en gedachten op nul. En de laatste; meewerken aan een tv programma. En niet zomaar eentje, EO Jong! Johan en Elise deden hieraan mee en ik mocht ook m’n steentje bijdragen en als behang fungeren in de studio. Was een mooie ervaring! Ben trots op ze! En voor het eerst in m’n carriere een vast contract gekregen, yes!

2. Hield ik mij in 2012 aan mijn voornemens en maakte ik nieuwe voor volgend jaar?

Als ik het zo teruglees in mijn vorige jaaroverzicht waren mijn goede voornemens afvallen, een betere gezondheid voor Wim en mij en meer m’n hart volgen. Het afvallen heeft even op een laag pitje gestaan (wat aangekomen na de vakantie in Turkije) maar dat is inmiddels weer op gang en het afvallen is weer in werking gezet. Een betere gezondheid voor Wim en mij hebben we zelf niet zo in de hand. Wim z’n hernia is gelukkig over maar hij zal altijd voorzichtig moeten blijven doen met z’n rug. Mijn levertumoren zitten er nog steeds maar ik heb er geen last van. Ook de verwijdering van mijn galblaas heeft wel geholpen bij mijn lichamelijk welzijn. Niet zoveel pijn meer dat je van het hoogste gebouw wilt springen. Hoeraa! En mijn hart volgen… Dat is soms zó moeilijk! Je wordt zo opgeslokt door het dagelijkse leven en de sleur dat je soms gewoon op de automatische piloot gaat. Gelukkig heeft Wim sinds een tijdje wisselende werktijden zodat we elkaar gelukkig wat meer zien. ‘s Avonds lekker samen eten en af en toe eens het dorp over lopen is erg fijn en we genieten dan ook heel erg van de tijd die we nu samen hebben.

3. Heeft iemand in je vriendenkring/familie een baby gekregen?

joachim22 mei zijn Daniëlle Wichers en haar man bevallen van zoon Roan. 12 augustus zijn onze lieve vrienden Johan en Elise Logtenberg bevallen van zoon Joachim Lukas Logtenberg. 16 september zijn kennissen Kim en Eric-Jan bevallen van dochter Merel Lenthe. Mijn nicht Marieke en haar man Paul Bijl zijn op 30 oktober bevallen van dochter Mila. Onze bijzondere vrienden Danny en Rianne zijn op 22 november bevallen van gezonde zoon David. Jep, een heuse babyboom!

4. Is iemand in je vriendenkring/familie overleden?

Mijn ome Gerrit Harmsen is 1 april overleden. Een oom waar ik erg gek mee was.

5. Welke landen bezocht ik?

turkijeTurkije en… Goh, alleen Turkije eigenlijk… Oh, en boodschappen in Duitsland. :p

6. Wat zou je in 2013 willen hebben wat je in 2012 niet had?

Een heleboel geld om twee of drie weken naar Amerika te kunnen gaan en daar de bloemetjes buiten te zetten. Maar da’s een kwestie van geld in onze spaarpot deponeren 🙂 Meer doorzettingsvermogen om maatje 40 te kunnen dragen zou me ook wel heel goed uitkomen.

7. Welke datum blijft je bij van dit jaar door een leuke/bijzondere/minder leuke herinnering? Welke?

Oeh, dat zijn er weer veel!

8. Je grootste doel wat je bereikt hebt dit jaar

Dat is meer tijd samen hebben met Wim. En dat heb ik niet eens zelf veroorzaakt maar dat is zo gelopen op het werk omdat hij nu wisseldiensten draait. Wat is dat fijn!

9. In wat faalde je?

Om nog meer kilo af te vallen.

10. Was ik dit jaar veel ziek of had ik veel letsel opgelopen?

galblaas Nou ja, mijn leveradenomen zitten er nog steeds maar daar ben ik niet ziek van. En aangezien m’n galblaas eruit is voel ik me daar ook niet ziek meer van. Het ‘ergste’ letsel wat ik opgelopen heb zijn drie littekens van mijn galblaasverwijdering. Maar dat is eigenlijk niet eens letsel…

11. Wat was het beste wat je hebt gekocht?

galaxys3 Voor onze trouwdag heb ik van m’n mannetje de Samsung Galaxy S3 gekregen. We gingen naar de MediaMarkt om voor hem te kijken naar een nieuwe telefoon omdat die van hem er slechter aan toe was dan de mijne. Na wat te hebben gesnuffeld en onderzocht vroeg hij voor welke telefoon ik zou gaan. Omdat hij vaak op mijn mening afgaat met dit soort dingen zei ik wat mijn keuze zou zijn. En dat was de Galaxy S3, waar ik al een tijdje gek van was. Of ik dan de blauwe of de witte zou doen. In zijn geval de blauwe maar in mijn geval -als ik wat gespaard had- zou ik de witte kiezen. Dus Wim kijken of er nog eentje was en dat was niet het geval. Op naar de balie en die leidde ons naar een pallet waar er nog eentje op stond; de witte. Wim pakte de doos en drukte ‘m in m’n handen. “Alsjeblieft!” was z’n reactie. “Wat?!? Huh? Neeeeee, echt niet! Dat meen je niet! Niet voor mij toch? We zouden voor jou gaan kijken! Neeeeee, die ‘s niet voor mij, echt niet!?!” was mijn reactie. Een grotere smile kon hij niet op z’n gezicht krijgen en die van mij moest je er ook afslaan.

12. Wie zijn gedrag heeft je mateloos geïrriteerd?

Dat lijkt me niet gepast om daar uitspraken over te doen, dat doen we dus ook maar niet…

13. Wie zijn gedrag heeft je verbaasd?

Zou het zo niet weten.

14. Waar heb ik het meeste geld aan uitgegeven?

Twee dure telefoons; Wim en ik allebij de Samsung Galaxy S3 🙂 En tja, dan kom je al gauw op levensonderhoud en vakantie.

. Waar was je heel, heel, heel erg enthousiast over?

Hihi, dat ik mijn nieuwe telefoon onverwachts kreeg. En het feit dat ik sinds augustus de Swift mijn dagelijkse vervoer mag noemen omdat Wim nu Volvo rijdt! Ben er zooooo trots op en blij mee!

16. Welk liedje doet je denken aan het jaar 2012?

Oeh, dat zijn er weer veel!

17. Vergeleken met vorig jaar ben je nu:

a) Blijer of verdrietiger? b) Dunner of dikker? c) Rijker of armer?

18. Wat zou je willen dat je meer had gedaan?

Meer sporten en meer m’n eigen gevoel volgen. En me zelfverzekerder voelen en daardoor een andere kledingstijl aanmeten. 🙂 Mijn inspiratie kwam van m’n hoge hakken die ik aanhad op eerste en tweede kerstdag en toen naast m’n mooie man stond. En dus een stuk langer was naast ‘m. Dat staat mooi! 😀 En ook van dit topic kreeg ik inspiratie.

19. Wat zou je willen dat je minder had gedaan?

Ik zou willen dat ik ….. Géén idee!

20. Hoe vierde je Kerstmis?

Eerste kerstdag eerst lekker thuis gerelaxed, ‘s middags naar m’n ouders en tweede kerstdag lekker thuis en Tim op visite gehad.

21. Werd ik verliefd dit jaar?

Nee, ik ben al 10 jaar verliefd op Wim 🙂

22. Wat was mijn favorite tv programma?

Weet dat het meer een radioprogramma is maar aangezien het ook uitgezonden werd: Serious Request! Geen kerst zonder de DJ’s in het glazen huis!

23. Heb je een hekel aan iemand aan wie je in vorige jaren geen hekel had?

Niet zo gepast om dat “out in the open” te zeggen dacht ik.

24. Wat was het beste boek wat je hebt gelezen?

vijftigtinten Vijftig Tinten Grijs, Vijftig Tinten Donkerder en Vijftig Tinten Vrij! Echt zó verslavend! Wanneer komt de film!?

25. Heb je een nieuwe musical ontdekt?

Nee, houdt niet zo van musicals.

26. Wat kreeg je voor Kerst?

Heel veel liefde en gezelligheid!

27. Wat was je favoriete film van dit jaar?

Oef, daar moet je echt even voor op m’n filmlijstje kijken!

28. Wat deed je op je verjaardag en hoe oud werd je?

jarig2012 Ik werd 25 jaar op dinsdag 9 oktober 2012. Ik heb gewoon gewerkt en ‘s avond hebben Wim en ik samen een gebakje gegeten. Verder heb ik niks bijzonders gedaan. Mijn verjaardag heb ik later gevierd.

29. Wat zou mijn jaar nog mooier hebben gemaakt?

Ik ben echt al supergelukkig. Maar minder sh*t van anderen zou mijn jaar nog mooier hebben gemaakt. Ik trek me altijd veel aan van wat anderen voelen en denken. Als ik dat wat minder zou doen zou ik minder piekeren terwijl ik persoonlijk erg gelukkig ben.

30. Hoe zou jij je kleding style beschrijven van 2012?

Niet anders dan in 2011. Mijn eigen stijl. Cashual maar ook af en toe een sjieke twist.

31. Wat hield je met beide benen op de grond?

Het besef dat er veel mensen zijn die het minder hebben dan wij.

32. Welke celeb bewonderde je?

Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra. De helden van 2012 wat mij betreft! Wat een prestatie om zo’n tijd in het glazen huis te zitten zonder vast voedsel en zo’n sfeer te kunnen creëren én zo’n boel geld op te halen!

33. Welk politiek punt irriteerde je het meeste?

Oeh, zal ik het regeerakkoord er eens bijpakken? … … Mijn voornaamste irritatiepunt was toch wel dat de armen steeds armer worden en de rijken steeds rijker. En de hoge pieffen maar graaien want het is nooit genoeg. En het feit dat je gewoon met je broek aan genaait wordt door onze regering maar er zo weinig tegen kunt beginnen.

34. Wie miste je dit jaar?

Niet specifiek iemand. Maar op sommige momenten denk je wel eens aan mensen die niet meer bij ons zijn. Mijn oma bijvoorbeeld, of Wim z’n vader en moeder. Of ome Henk, toen ik naar het kerstconcert van het Groot Mannenkoor Zwolle ging afgelopen week.

35. Wie was de leukste persoon die je dit jaar leerde kennen?

Volgens mij heb ik geen nieuwe mensen leren kennen dit jaar? Als dat wel het geval is en ik ben je vergeten; sorry!

36. Vertel een waardevolle les die je hebt geleerd.

Je moet op je zelf vertrouwen. Iedereen leeft voor zichzelf en soms kom je daar helaas op een nare manier achter.

I am the luckiest person ever. To be blessed with someone who is there for me every moment I need them and loves me unconditionally. Dankjewel lieve Wim!

““So it’s not gonna be easy. It’s going to be really hard; we’re gonna have to work at this everyday, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, everyday. You and me… everyday.” ― Nicholas Sparks, The Notebook”

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!