Cijfers periode 3.4

door | 27 juni 2007 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

Naar aanleiding van een voortgangsrapportagegesprek (da’s een mooie voor Scrabble!) vanmorgen met mijn leerlingbegeleider heb ik mijn cijfers gekregen! En dat ziet er allemaal goed uit moet ik eerlijk zeggen. Alle volledige cijfers enzo krijg ik volgende week donderdag. Dan zal ik mijn rapport/cijferlijst ophalen!

Het lijkt veel erger doordat er 3 keer onvoldoende staat, en hij’s natuurlijk nog niet compleet. Maar het valt Γ©cht heel erg mee! Ik sta in z’n totaliteit gewoon helemaal voldoende! En de onvoldoendes zijn dinsdag weer weggewerkt! πŸ˜€

Persoonlijk Ontwikkelings Plan – 9
Interieuradvies badkamer – 6.6
Materialen kennis – onvoldoende (Dit doordat een groepswerkstuk nog niet ingeleverd kon worden. Nu de herkansing!)
Communicatie – onvoldoende (ivm in te leveren werkstuk MK)
Automatisering – 7
MCV – voldoende
AOV en BOV – voldoende
Interieuradvies Keuken (summatief – voor examen 4e klas) – voldoende
Decoratief element badkamer – onvoldoende (ivm dat mijn werkstuk zoek is geraakt – overigens niet door mijn schuld!)

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!