CEWE photo awards 2018 & Amersfoort

door | 16 september 2018 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

Zaterdag 15 september 2018 zijn wij uitgenodigd door CEWE voor de prijsuitreiking van de CEWE Photo Awards 2018 in het Nederlands Spoorwegmuseum in Utrecht. De eerste week dat de wedstrijd begon hebben we onze Dafne ingestuurd. Hoe Hollands wil je het hebben? Een Daf, koeien, landschap en een molen. Hollandser wordt het niet! Van de 3600 inzendingen zijn er 150 foto’s genomineerd. We zijn niet in de prijzen gevallen maar zitten wel bij de 150 genomineerden. Een beetje trots zijn we dan ook zeker zeker!

Deze dag ben ik met mama op pad gegaan. Na het avontuur en plaatjes schieten in het Spoorwegmuseum zijn we de auto in gestapt en naar Amersfoort gereden. Een stad die me na aan het hart ligt. We hebben heerlijk door de gezellige winkelstraatjes gestruind en genoten van de gezelligheid. Twee paar mooie schoenen en een heerlijke Bounty pasta voor op de boterham later, sloten we ons dagje uit af met een heerlijke croque bij Son Of A Croque.

Later op de avond hadden we nog een uitnodiging staan bij collega Adile. Een ontzettend gezellige gastvrije avond met veel collega’s, heerlijke Turkse hapjes en gerechten. Leuk om te zien hoe ze woont en te ervaren hoe heerlijk ze koken kan! We hebben ontzettend gelachen met z’n allen. We zijn veel te laat naar bed gegaan maar dat was het absoluut waard.

Kortom, een dag met een gouden randje! <3
Hieronder de genomineerde foto. ‘Gewoon’ gemaakt met een Samsung Galaxy Note 4!

Foto’s staan op Google Photos

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!