Casting Crowns 2020

Toen ik vanmorgen in de auto een melding kreeg dat er een email binnen was gekomen en ik zag dat deze van @EventsForChrist was ging m’n hart sneller slaan. Zou het echt? En jawel, de email met speciale berichtgeving voor het concert van de @CastingCrownsOfficial in @Jaarbeurs Utrecht maakte dat ik direct Wim appte. “Hier moet ik echt weer heen!” Als super early bird heb ik direct twee kaarten besteld.

Oh wat zie ik er weer naar uit. 1 juni 2017 zou ik met mijn beste vriend gaan maar helaas ging dat toen niet door. Mama en ik zijn toen samen naar het concert in Ahoy Rotterdam geweest en ik heb zo ontzettend genoten. Ik ben super blij dat al die keren dat de Casting Crowns in Nederland waren, ik erbij mocht zijn. Kan niet wachten tot het 21 mei 2020 is! Wederom met mijn mama ❤

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!