Bloed, zweet en tranen

door | 18 mei 2007 | ✘ Standaard | 0 Reacties |

Eindelijk klaar! Na een week of drie van bloed, zweet en tranen komt het einde van de werkzaamheden van ons nieuwe huis in zicht. Het was een zware klus maar het resultaat mag gezien worden! We zijn dan ook apetrots om het aan iedereen te laten zien. Vanmiddag was er zelfs iemand die € 5000,00 bood om het te mogen zien. De man was blind… Maar ja, helaas, daar kunnen wij ook niks aan veranderen. :mrgreen: Alle gekheid op een stokje. Bijna alles staat op z’n plek. Ik ben nog bezig met vloerbedekking op de trap en wat andere kleine dingetjes. Elkana is bezig met oprommelen en kasten inpakken en de boel een beetje schoon en stofvrij houden. Paps en mams zijn op vakantie na ook vele uren gezwoegd te hebben in ons nieuwe huis. Ze genieten van hun rust. Binnenkort krijgt iedereen die ons lief is een adreswijziging.
Hopelijk krijgen we nu ook weer een beetje meer tijd om de weblog meer bij te werken en kan alles weer een beetje gaan zoals het hoort. Werken, school, het nieuwe huishouden (da’s nog wel wennen!) en zo meer.

Veel liefs van ons tweetjes!

P.s. De onderste foto is nog een foto waarop het huis niet helemaal is zoals het nu is. De rest van de foto’s volgen hopelijk overmorgen (zondag).

P.p.s. Ik heb het ‘Even voor Zeven’ horloge (én een cd van de uitzending) van de NCRV ook binnen dat ik heb ‘gewonnen’ bij de uitzending van donderdag 10 mei 18:50 op Radio 2. Leuk ding en een leuke herinnering!

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!