albelli-actie-oktober2013

Hier het fotoboek die we zelf hebben ontworpen en laten drukken bij Albelli. Hier hebben we al meerdere keren albums laten drukken en die waren echt heel erg mooi maar deze slaat alles! Hij is echt PRACHTIG! πŸ˜€ Op 21 oktober hebben we gebruik gemaakt van een toffe actie van Albelli. Een XXL album voor maar 75 euro, dat is wel 52% goedkoper dan normaal.

Ons album is een 120 pagina’s tellend vierkant XL 30×30 cm album met fotokaft ter waarde van € 42,45. Hierbij hebben we de opties platliggend premium (€ 36,00), hoogglans voor elke pagina (€ 36,00) en extra pagina’s (€ 72,00) gekozen. Het totaal kwam hiermee dus op bijna 200 euro (€ 186,45)! Met de verzendkosten (€ 4,95) en de aftrek van de waardebon van € 156,95 moesten we nog € 34,45 bijbetalen. Het was een race tegen de klok om het album op 2 december klaar te hebben maar we zijn echt heel erg blij met het resultaat. Wim en ik hebben samen de pagina’s gemaakt in Photoshop maar als je dat niet hebt of niet weet hoe het werkt kun je met hun eigen programma ook heel mooie dingen maken. 7 december hebben we ‘m ontvangen met de pakketpost en konden niet wachten om hem samen door te bladeren. Hij is heel dik en zwaar, supermooie gladde dikke pagina’s en een erg mooie kaft. Zoals je hoort, ik ben er helemaal vol van! πŸ™‚ Je kunt ‘m hier bekijken. Of een keer op de koffie komen om hem vast te houden. Enjoy!

Het album kun je hier online te bekijken maar je kunt alles ook lezen op WeGoUSA.nl

8 Reacties

 1. Evelien

  Hallo,

  Ik vind het echt een geweldig boek !
  super mooie opmaak.
  Las dat jullie dat gemaakt hadden in Photoshop, maar vroeg me af welk programma dat dan was ?
  vooral die 2 pagina’s dat jullie langs de kust rijden met die ronde foto’s en bellen er door heen, zou dat ook graag in mijn fotoboek willen verwerken.

  Groetjes Evelien,

  Hoop graag iets van je te horen.

  Antwoord
  • Elkana

   Hoi Evelien,
   Bedankt voor je leuke reactie! Ik heb er echt met zoveel plezier aan gewerkt! Het kostte heel veel tijd maar was erg leuk om te doen. Het programma dat ik heb gebruikt is Adobe Photoshop CS5. Een fotobewerkingsprogramma van Adobe. Daarin heb ik de layouts gemaakt en deze opgeslagen als JPG afbeeldingen en die geΓ―mporteerd in het Albelli programma. Als je wilt kan ik je de layout wel opsturen? Maar die moet je dan wel kunnen openen met Adobe Photoshop of Adobe Photoshop Elements (de light versie van Adobe Photoshop).

   Antwoord
 2. Evelien

  Hallo Elkana,

  Ja je kunt zien dat er veel uren in zitten ja!
  Helaas lukt het mij niet die programma’s Adobe Photoshop of Adobe Photoshop Elements te downloaden.
  Dus dan houd het op… (jammer)

  Het is echt een mooi boek!

  Groetjes Evelien

  Antwoord
  • Elkana

   Hoi Evelien,

   Ik heb inmiddels een andere oplossing! Ik heb de pagina opgeslagen als een afbeelding. Als je deze gebruikt in het Albelli programma kun je daar weer foto’s achter zetten (in de doorzichtige rondjes). Zo kun je de pagina toch nog gebruiken πŸ™‚ Ik zal hem je per email opsturen. Laat je even weten of het gelukt is?

   Antwoord
 3. Evelien

  Hallo Elkana,

  Super bedankt voor de foto die je me hebt gestuurd.
  Heb hem heel mooi in mijn fotoboek verwerkt !

  Antwoord
  • Elkana

   Ah, dat is leuk! Laat je nog even weten hoe het is geworden? Ik vind het leuk om te weten wat je ervan hebt gemaakt πŸ™‚

   Antwoord
 4. Inge Andeweg

  Super mooi boek! Graag ontvang ik de pagina van de bellen ook!

  Antwoord
  • Elkana

   Hoi Inge, ik begreep uit de foto’s van je Facebook-pagina dat je net pas terug bent uit Amerika? Hopelijk heb je het net zo mooi gehad als wij πŸ™‚ Op http://www.wegousa.nl staan verslagen van de drie reizen die wij tot nu toe hebben gemaakt. Ik heb je de pagina toegestuurd via mail. Laat je even weten hoe het geworden is?

   Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Road Trip California 2013 | Elkana.nl | Blog - […] Ons complete reisverslag is te vinden op WeGoUSA.nl. Ons online fotoalbum. […]
 2. De Bixby Creek Bridge op hout | IkBenElkana.nl | Blog - […] In het verleden heb ik ook een fotoboek van deze reis gemaakt waarop deze foto de kaft is geworden.…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beschermd !!