AKTIEDAG WAS SCHITTEREND

AKTIEDAG WAS SCHITTEREND

We zeggen vaak, als iets meevalt: tjonge, wat hebben we het getroffen! Als je dan terugdenkt aan de gebeden die opgezonden zijn naar de Heer om deze actiedag te zegenen met goed weer, dan vraag je je af waarom je het hebt getroffen. Nee, we hebben het gekregen en hoe! Waarom twijfel ik toch nog zo vaak aan de werking van het gebed. De Heer doet mooie dingen en dat hebben we ook deze dag opnieuw kunnen zien.

Wat een mooie fietstocht, met alles erop en eraan. En wat een mooie opbrengst!! Maar ook, wat een mooie manifestatie op de feestwei. Dat er wat minder mensen waren dan we zelf graag hadden gezien, doet niets af aan de geweldige inzet van heel veel mensen voor het ultieme doel, namelijk helpen van mensen die die hulp zo erg ontberen. Hulde aan alle medewerkers die er met z’n allen voor hebben gezorgd dat deze manifestatie zo goed verliep. Een knap stukje werk voor een aantal goedwillende mensen.

Zonder iemand tekort te willen doen, wil ik toch het coördinatieteam (Wim, Elkana, Ben, Martine en Danny) met name noemen. Mooie mensen, die met heel veel enthousiasme de zaak op de rails hebben gezet. Als er wat meer aanloop was geweest was het misschien nog wat leuker geweest, maar dit was sowieso al prachtig. En…….zoals het er nu uitziet, is het einddoel, de benodigde financiën om de reis te maken, ruimschoots gehaald.

Wat een zegen hebben we mogen ontvangen!! Iets om de Heer in alle toonaarden voor te danken. Laten we dat ook doen op de eerstkomende bidstond. Ik zal, zoals het er nu naar uitziet, in de komende weken wat vaker afwezig zijn. Ik wil namelijk gaan trainen voor de pelgrimstocht naar Rome, dit najaar. Ik zal een aantal keren een weekje op weg gaan in de richting van Zurich, waar ik hoop eind augustus te kunnen starten voor de voettocht van enkele maanden naar Rome. Gods zegen toegewenst in de komende tijd

Renger van den Brink
Bron: www.afrika-actie.nl

Prachtig, het bovenstaande verhaal over de actiedag. En dat een aantal mensen met name wordt genoemd is natuurlijk ook mooi. Maar er is er één vergeten. En dat is degene die er hoogstwaarschijnlijk de allermeeste tijd in heeft gestoken. Renger, zonder jou inzet had het er allemaal heel anders uitgezien. Hiervoor wil ik je bij deze nog eens extra bedanken. Ik hoop dat God je de kracht geeft door te gaan met je mooie werk. Je bent een voorbeeld en inspirator voor velen! :weldansen:

Daarnaast wil ik ook nog alle anderen bedanken die de actiedag tot een succes hebben gemaakt. Ook zonder iemand tekort te willen doen is een extra bedankje richting de jeugd wel op zijn plaats. Ik was verbaasd en blij dat jullie er al zo vroeg waren en hielpen met het opbouwen. Zonder jullie hulp hadden we dat niet gered!

En tot slot een diepe buiging voor iedereen die belangeloos heeft meegewerkt om deze dag tot een succes te maken.

Wim Oosterveen

P.s. Ik zal proberen om nog een eigen verslagje te schrijven en om alle foto’s nog online te krijgen maar aangezien Johan Logtenberg er rond de 1000 heeft gemaakt zal dat nog wel even vogelen zijn! Oh, en ik ben de komende twee dagen op excursie met school naar Brussel dus als er wat gebeuren moet zal dat in het weekend zijn! 😉

UPDATE:
De foto’s die Wim en ik gemaakt hebben staan hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.